Wysłany: 2009-08-13, 16:28 Auto dla kobiety do 35tyś. zł.
Co sądzicie o takim autku http://moto.allegro.pl/it...muza_gleba.html
Rozglądam się za samochodem dla mojej mamy.
Kryteria:
- cena do 35tyś. zł.
- rocznik 97 - 01.
- milewidziana full opcja wewnątrz.
- marka najchętniej niemiecka.
- od sportowego coupe do limuzyny.
- silnik obojętny (i tak ja nie będę go zalewał )
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Jak nie S3 to a3 z 1.8T zapodaj chipa i lata, ze hej.
Jakies kierowniczki spalin, chlodzenie turbiny, blablabla. To nie dla kobiet
Ostatnio zmieniony przez bradley 2009-08-13, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
No TDI jest dla ludzi, ktorzy wiedza cos wiecej o sprawdzeniu poziomu oleju i plynu chlodniczego.
Dla mamusi to musi byc jakis wolny ssak, znaczy sie amerykanski a nie niemiecki
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-16, 21:08
ja bym lukal na cos młdoszego jednak - mżna znaleźć fajne furki.
Audi TT - fajny furak dla kobiety, do tego większośc części w dobrych cenach także jak najbardziej fajna propozycja.
New Beetle również dobry pomysł.
Audi A2 - całe aluminowe, nie psujące się, ogólnie wszystko super, tylko ten wygląd jakis takiś dziwny...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-16, 21:11
sebastian napisał/a:
co masz na myśli przez słowo całe aluminiowe? chodzi o blachy?
chyba z duży skrót myślowy zrobiłem, tak o blachy mi chodzi. Furaczek na topie rankingów niezawodności, ale wygląd taki sobie moim zdaniem. Chyba wybrałbym TTetkę - to autko ma coś w sobie i dla kobitki super pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum