Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-07-28, 09:38
sebastian napisał/a:
nie wiadomo za co
za cos coś jest rzadko spptykane i trudno dostępne gdyby to było w każdym sklepie kosztowało by 20 zł a że nie ma to twój wybór czy tyle dasz czy sobie odpuścisz poza tym cena jest podana jak jest za wysoka nie kupuj i tyle jak coś ja mogę swoją sprzedać za 500 zł
za cos coś jest rzadko spptykane i trudno dostępne gdyby to było w każdym sklepie kosztowało by 20 zł a że nie ma to twój wybór czy tyle dasz czy sobie odpuścisz
spoko. Mam fajny ołówek, na pewno nikt inny takiego nie ma, mogę sprzedać za 250 zł.
No darujcie sobie takie ceny z kosmosu. Nie mam zamiaru kupować, bo raz, że mi to nie potrzebne, a dwa, że na pewno nie za taką cenę. Tylko po prostu wtrąciłem tutaj swoje 3 grosze, bo to co widzę to zakrawa o pomstę do nieba... Ale cóż... może ktoś kupi.
Niestety rarytasy są w cenie i nic na to nie poradzimy. Jak mi się coś podoba i jest trudno dostępne jestem w stanie dać za to większe piniążki. Dobra chłopaki nie robimy spamu
Ostatnio zmieniony przez SCAND 2009-07-28, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-28, 21:09
Seba nie ma co sie stresować - skoro sa cętni do zakupu to każdy chce zarobic jak najwięcej. Tak było kiedyś ztymi schowakmi pod airbag czy podbitkami klapy - teraz to żadne rarytasy jak sie okazało że w ASO kosztuje połowe tego co na allegro ludzie opychali...
Oto fotki przedmiotu, przepraszam za słabą komunikatywność dotyczaca odpowiedzi na zadawane pytania ale wszystko to było spowodowane brakiem czasu zawiązanym z przygotowaniem autka do vwmani.
co sie tak spinacie na allegro kosztuje 200zl a dobre i 20zl taniej juz jest na przesylke, jak wolisz wiestuning to za ta kase kup sobie jakies neonki i bedzie wielki LANS, moim zdaniem warto bo takie rzeczy sie cenia.
Tydzień temu na allegro kupiłem blende USA za 30 zł trzeba wiedzieć gdzie szukać i jak zagadać... Ale gdybym tak tanio nie kupił,to blenda od daro30 była by moja.To jest RARYTAS o jakim dawno mażyłem,nawet jak nie miałem jeszcze vento.
Homologacja to jest pól biedy, ten śmieszny hologram można załatwić bez problemu w WK. Te tablice są nielegalne ponieważ w polski przepisach są określone tylko dwa wymiary dopuszczonych do ruchu tablic - te długie prostokątne i kwadratowe na tył
w polski przepisach są określone tylko dwa wymiary dopuszczonych do ruchu tablic - te długie prostokątne i kwadratowe na tył
są jeszcze motocyklowe, jak np. w skuterkach czy simsonkach, już całkowicie mniejsze... Ale kiedyś widziałem jakieś amerykańskie auto, bodajże Voyagera, co miał takie nietypowe wymiarowo rejestracje, a'la USA, z polskimi numerami. jakoś kulają się tak ludziska. najwyżej, mozesz powiedzieć, że już tak auto kupiłeś i miałeś takie rejestracje, tzn. taką blendę i Ci tak zrobili
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum