dokładnie, bo w przeciwnym razie temat zostanie usunięty.
Ale wiedz o tym, że on tego nie zrobi bo nie może po prastu - nie ma takiej możliwości zmiany. jak już pisałem kiedyś o tym. Wymagacie cudów. fakt, jego błąd, bo ni enapisał tego poprawnie, ale no... bez przesady... włącz pełną opcję zmian, to będzie mógł on to zmienić. Bo tak to tylko można gadać...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-23, 21:25
sebastian, od dawna jest możliwość edycji własnych postów - jeśli coś nie działa proszę o info. Wywaliłem ostatnio możliwość usuwania włąsnych postów po tym co zrobił zelu.
No przed chwileczką chciałem własnie sprawdzić - swój własny jeden post zmienić na inny tytuł. No nie mam nigdzie takowej opcji, co by to zmienić, albo nie widze tego... Jak to zrobić?
Otoz to. Dlatego nie moge m.in. zaktualizowac m.in. z moim autem
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Kiedyś, dawno temu takie coś było. I dobrze, bo wywaliłem coś, po kilku miesiącach nawet działa opcja zmian. A teraz tylko 10 minut, a krzyku więcej niż to warte
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-23, 22:04
Widzisz, problem jest tego typu, że ludziska co poniektórzy są jacy są i potem właśnie dziwactwa się dzieją, że nagle posty zmieniają zawartość itp... Tu jest problem stąd te ograniczenia czasowe. Ale jeśli coś Was razi na maxa w jakimś własnym poście wystarczy PW do któregoś z modów i na pewno pomogą
P.S. Seba, widzę "starą" wersje layoutu forum u Ciebie. Lepiej CI się na niej siedzi?
a, no chyba, że tak... Ale skoro jest tak, a nie inaczej, to dlaczego nawet po jakims czasie każesz komuś zrobić, coś, czego on zrobić nie może, bo nie jest w stanie?
Cytat:
co poniektórzy są jacy są i potem właśnie dziwactwa się dzieją, że nagle posty zmieniają zawartość
ale co w tym takiego strasznego? to w sumie ich sprawa.
spyro napisał/a:
P.S. Seba, widzę "starą" wersje layoutu forum u Ciebie. Lepiej CI się na niej siedzi?
Pewno, że lepiej. reszta dla mnie jest strasznie oczojebna, szczególnie po nocach wali tak po gałach, że masakra. Stare, sprawdzone rozwiązania spisują się rewelacyjnie. Do tego nie mam żadnych zastrzeżeń. Z tym layoutem to przypomina mi się allegro... Było fajne, a spieprzyli na maxa, źle mi się przegląda ten portal po tych zmianach. Ale to tak na marginesie
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2009-08-23, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-08-25, 15:41
sebastian napisał/a:
ale co w tym takiego strasznego? to w sumie ich sprawa.
Nie śledziłeś np. temaciku Zlotu gdzie cuda sie działy...
Poza tym parokrotnie z tego co pamiętam były sytuacje gdzie ktoś coś pisał, po czym nagle pod wpływem innych wypowiedzi na forum zmieniał zdanie o 180 stopni. Tak przynajmniej widzimy co było na początku tematu w 100%.
Nie śledziłeś np. temaciku Zlotu gdzie cuda sie działy...
czytałem, wiem jak było, niestety...
No, ale nie można tego interwału czasowego wydłużyć? Bo 10 minut to stanowczo za mało. Przynajmniej te 24 godziny.
no i super, zawsze to już lepiej niż te marne 10 minut.
spyro napisał/a:
parokrotnie z tego co pamiętam były sytuacje gdzie ktoś coś pisał, po czym nagle pod wpływem innych wypowiedzi na forum zmieniał zdanie o 180 stopni
zlikwidowałeś możliwośc usunięcia postów, ale przed tym i tak się nie uchroni, bo ktoś, co napisze "za dużo" to sobie i tak zaraz to pozmienia, ble ble napisze i na to samo praktycznie wychodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum