Witam.. dowiedzialm sie ze w najblizszym czasie moze wpasc mi w rece trosdzke gotoweczi, wiec pomyslalem sobie, ze pasuje wymienic zderzak(teraz mam czarny plastikowy).. i zastanawiam sie czy szukac oryginalengo(z czym moze byc problem) czy zamowic sobie jeden z tych:
Szukaj oryginalnego. ta żywica to lipa wielka. To juz pod tym kątem musisz miec całe auto robione, bo jak włożysz taki zderzak to w ogóle nie będzie to miało żadnego wyglądu. Ale ważne jest, żeby to Tobie się podobało.
no wlasnie z oryginalnym beda raczej problemy.. ale w kazdym razie bede probowal.. bo w sumie tez bym woalla oryginalny, chociaz myskle ze ten dedykowany do vento na drugim linku to niczego sobie jest..
[ Dodano: 2009-08-25, 21:11 ]
hm.. jakie.. pasujace, ladne i niedrogie najlepiej
i na przod oczywiscie.. na tyl mam
no chyba, ze komplet przod i tyl w kolorze czarnym albo czerwonym po okazyjnej cenie..
Ostatnio zmieniony przez SnQ_ 2009-08-25, 21:12, w całości zmieniany 2 razy
dowiedzialm sie ze w najblizszym czasie moze wpasc mi w rece trosdzke gotoweczi
skoro będziesz miał gotóweczki więcej, to bierz oryginalny nawet i sie nei zastanawiaj nawet. A jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze z dokłądką VR i będzie gicior. O wiel elepszy od tej paskudnej żywicy
jednak kolor taki jaki jest a ja potrzbuje czerwony a w ostatecznosci czarny, ale nie plastikowy(wtedy jak dam sobie tyl tez czarny i progi czarne to jakos bedzie to wygladac)..
a tak boczkiem pytajac to czym sie rozni(oprocz liczby szczebelkow) zderzak od Ventki od golfowego..
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-08-25, 21:48
Zderzak golfowy oprócz liczby szczebelków rózni się tym, że ma jeszcze taki rowek na tej czarnej części zderzaka.
A co do koloru.... idziesz to lakierni (sklepu) i dorabiasz sobie szprej pod kolor twoje furki i po sprawie
A i jeszcze kształtem kratek (atrap) pod kierunkowskazem
Zderzak golfowy ma przetłoczenie w górnej części (ten czarny plastik) no i jest węższy, ori z Vento jest bardziej masywny stąd różnica w długości hokeja
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-08-25, 22:10
SnQ_ napisał/a:
balbys sie tam wrzucic drugi bieg
Dużo na jedyneczcę śmigam
SnQ_ napisał/a:
Gleba nie przejdzie..
No i do tego zmierzam...taki zderzak bez gleby to lipa....zadbasz o dobrze utrzymany oryginał i będzie git.....za czasem dojdzie koło i furka jak się patrzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum