Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-09-12, 09:46
chodzi mi o to żebyś tych foteli kanapy i boczków nie sprzedał poza allegro komuś a aukcja by dalej była wystawiona tak jak to zrobił ten koleś od zderzaka z dokładką zderzak sprzedał poza allegro a aukcja dalej leciała i licytowali
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-09-13, 17:23
pawelvw, nawet jeśli to aukcje się kasuje. Nie trawie ściemy tym bardziej na allegro bo już dwa razy się przejechałem, ale na kimś Wąski 2, dokładnie masz racje, choć szkoda
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-09-16, 22:57
Wąski 2 napisał/a:
no żeby mieć zagłówki z tyłu i podłokietnik to już musisz sam modzić bo orginalnie nie wychodziło gti edition z takimi rarytasami
oj nieprawdę piszesz kolego
wielokrotnie było już o tym na forum - zagłówki były w recaro, ale nie we wszystkich więc to coś jakby rarytas w rarytasie
ale były
a swoją drogą dorobić zagłówki to nietrudna sprawa w sumie - w szkielecie oparcia są już gotowe otwory do mocowania oryginalnych prowadnic zagłówków więc wystarczy takowe znaleźć z jakiejkolwiek innej kanapy z Vento, i tylko przełożyć
aaaa jakby co to przypadkiem mam na zbyciu jakby ktoś chciał
a swoją drogą dorobić zagłówki to nietrudna sprawa w sumie - w szkielecie oparcia są już gotowe otwory do mocowania oryginalnych prowadnic zagłówków więc wystarczy takowe znaleźć z jakiejkolwiek innej kanapy z Vento, i tylko przełożyć
Ale i tak trzeba będzie robić dziury w tapicerce, czy jak? Wytłumacz mi, proszę. Kupuję zagłówki, wkładam i mam?
Ale i tak trzeba będzie robić dziury w tapicerce, czy jak? Wytłumacz mi, proszę. Kupuję zagłówki, wkładam i mam?
pewnie rozcinasz tapicerkę a dziurę zaślepiasz plastikami takimi jak siedzą w przednich fotelach lub podobnymi tak ja to widzę ... ale jak jest na prawde tego nie wiem
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum