chetnie bym sie pochwalil,ale niedosc,ze obecnie nie posiadam aparatu to jak bym miał wrzucic to by mi koło półtora roku zeszło taki hakier ze mnie po weekendzie poprosze kogos bardziej ogarnietego. malowałem wszystko co zalecane,oprócz tej dolnej i górnej powierzchni odblasku (tej z paskami). walnałbym i to,ale mam tu wojne z psem z drogówki i zaras by mi dowód poleciał,ze niby odblaski zjeb... ale i tak bardzo mi sie podoba tak jak jest.
Ja pomalowałem dolną część odblasku , jak byłem ustawiać światła to nic nie mówili i psy też jak mnie złapali to się przyglądał na lampy ale nic nie powiedział .
no bo jak ktos nie wie to one chyba az tak czarne nie sa. ale ja z malowania tych odblaskow zrezygnowałem bo wytoczyłem wage jednemu adeptowi kurewskiego fachu z drogówki i nie chcem zebrac zniwa jak sie akurat faja dopatrzy. juz 2 razy na dowodzie zastepczym smigałem
Wychodzily lampy oryginalnie przyciemnione i mialy przyciemniony wlasnie srodek odblysnika (chodzi o te trojkatne karby na gorze i na dole).
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum