Strasznie osłabły mi hamulce, nawet na śliskiej nawierzchni nie idzie zablokować kół (nie mam ABS) Proszę o sugestie zanim wymienię pół samochodu bez potrzeby , dodam jeszcze że nie ubyło mi płynu hamulcowego.
Silnik: 2,0 Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1008 Skąd: koło Pucka
Wysłany: 2010-02-19, 21:43
czyli masz problem z servo sprawdź rurkę która doprowadza powietrze do servo. czy nie jest zagięta albo pęknięta. a jak będzie wporzo to najprawdopodobniej servo.
_________________ Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
Sprawdzałem tą rurke, tylko nie wiem czy może coś trzeba z tym zaworkiem zrobić, odpowietrzyć czy coś... rurka jest cała, pewnie będzie tak jak mówisz to całe servo, znaczy się pompa hamulcowa tak?
teraz to już sam nie wiem co jest co. To czarne okrągłe to ma być pompa? A to do którego wchodzą przewody hamulcowe i na czym umocowany jest zbiorniczek to jest servo? Sorry ale się zamotałem
Silnik: 2,0 Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1008 Skąd: koło Pucka
Wysłany: 2010-02-19, 22:17
servo to jest to duże okrągłe i do tego wchodzi taka plastikowa rorka od kolektora ssącego. pompa to jest to na czym jest zamątowany zbiorniczek i do niej są przykręcone 4 rurki cieniutkie
_________________ Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum