Lwomati, jak masz karte graficzna ati czy nvidia i jaki system xp czy vista
Bo mi na ati i xp nie chce sie uruchomic. Byc moze przez to ze xp nie oblsuguje tak duzych wirtuali.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez bradley 2009-09-22, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
na laptopie sobie w to pykam. Mam intel core2duo 2.0GHz, Nvidia GeForce 8500GS 512MB 256bit, operacyjny Vista Home . Jako tako sobie chodzi... ale słabiutko.
Zainstaluję sobie sevena i na niego puszczę NFSS, zobaczymy jak będzie latał...
A ile zajmuje obraz plyty? Bo ja mam jakas wersje 5gb a widzialem torenty po 2,5gb
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Musze przejsc w najblizszym czasie na Viste bo xp nie widzi moich pozostalych 1,5gb ramu.
Sciagne jednak 7mke. Xp po prostu ma ograniczenie systemowy i zamiast 4gb ramu to widzi niecale 2,6
A ja mam GeForca 7900 coś tam, 2gb ramu, athlona 4600+, winde xp i gram na low detalach W ogóle to mam problem, zanim włączę grę to muszę usunąć plik z ustawieniami grafiki bo inaczej wiesza się przy zaraz po rozpoczęciu jakiegokolwiek wyścigu
Moze wersja, ktora dostalem jest jakas uszkodzona. Bo gra na pewno by odpalila a chcialem zobaczyc po prostu jak wyglada bo po samej grze nie spodziewam sie wiele. Nie lubie arcadowek.
W ogóle to mam problem, zanim włączę grę to muszę usunąć plik z ustawieniami grafiki bo inaczej wiesza się przy zaraz po rozpoczęciu jakiegokolwiek wyścigu
też tak mi się robiło. Ustawiłem sobie na max rozdzielczość, średnie detale samochodu i tekstur, reszta na niskie i działa bez zarzutów.
Tylko wkurza mnie tryb okienkowy... jak zmniejszyłem rozdzielczość na 1024x768 to nie działa fullscreen
To slaba matryca bo 75Hz na LCD powinno byc standardem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum