Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-03-06, 08:30
piotr nowok napisał/a:
gavel a ty umiesz załatwić te zagłówki z naszym logo???
ja swoje robiłem najprostszą metodą chałupniczą - kupujesz zwykłe czarne pokrowce + papier do robienia naprasowanek. Drukujesz logo, żelazko w dłoń i masz klubowe pokrowce.
Ale ja mam na pokrowcach to logo w kształcie tarczy szeryfa, którego nie dało się zrobić za małe pieniądze inną metodą niż naprasowanka.
Teraz jak mamy to nowe okrągłe logo w max 2 kolorach to możnaby pomyśleć o jakimś hafcie. Ale na razie mamy ze Spyro sporo załatwiania różnych rzeczy związanych z organizacją zlotu także temat pokrowców musimy odłożyć na późniejszy termin.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-09-22, 10:35
naws rozumiem że same nadruki możesz zrobić i trzebaby gdzieś "gołe" pokrowce załatwić tak?
A jaka byłaby mniej więcej cena za 1 sztukę takiego nadruku?
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-22, 18:06
Cena - na pewno mała. Nie można jej sprecyzować bez projektu. Nas akurat interesuje tylko czarny flok - to wyjdzie jeszcze taniej ( chyba ze specjalne zamowienie do kogos w kolorach to nie ma sprawy )
Znajomy to robi, niedaleko ode mnie, sam u niego często zamawiam
Chodzi głownie o to czy będą wogole zainteresowani takimi zagłówkami, bo ja w kazdym razie dla siebie na pewno zrobie Wlasnie tylko szukam czystych zagłówków
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-28, 00:24
Chwilka chlopcy, nie bylo mnie troche bo od piatku bylem na wsi odpocząc wszak juz pazdziernik tuz tuz i znowu na uczelnie...;/
Aktualnie naszym najwiekszym zmartwieniem jest znaleść zagłowki - czyste białe w jak najniższych cenach. Jesli macie jakies namiary, to wpiszcie tutaj. Jesli chodzi i projekt i wykonanie logotypow to ja się tym moge juz osobiscie zająć
Jeszcze takie pytanko : kto ma dostep do logotypu klubu w krzywych ? Plik z rozszerzeniem CorelDraw czyli cdr. ?
Wysłany: 2009-09-28, 23:42
Kolor to akurat najmniejszy problem, aczkolwiek ja szukam bialych. Mam jasne wnętrze i innego koloru nie chce, moze jedynie grafitowy czy szary jak kto woli.
Ale ludzie i ludziska nie patrzcie na kolor - tylko na to gdzie takie zagłówki kupić...o kolorze sie potem pomysli...
Wysłany: 2009-09-29, 23:32
Narazie dzwonilem do dwoch zakladow szyjacych tego typu rzeczy i odmowili mowiac ze szyją tylko całe komplety pokrowcow na siedzenia a samych zagłówków nie chcą zrobić....zreszta do kazdego takiego zamówienia trzeba by kupic wiecej zagłówków...proponuję więc kupować zagłówki w cenach detalicznych w sklepach inetnetowych lub gdzies u siebie w okolicy.
Wysłać do mnie - ja mogę zrobić nadruki i odesłać.
Zeby nie przesyłać 5 razy w tam i spowrotem to można do mnie pisać na pw - podać linka i wytyczne jakie zagłówki mam zamówic - ja zamówię w Waszym imieniu, zagłówki dojda do mnie, zrobie nadruk i wyślę na Wasz adres który podacie mi w PW. Kaskę mi zwrócicie przelewem i bedzie gicior.
Ja mam takie rozwiązanie - głównie z powodu tych kolorów - jedni chcą czarne, szare, czerwone i co wtedy? Minimalna ilosc zamowienia zaczyna sie zwykle od 100szt wiec moglbym potencjalnie kupić powiedzmy 30bialych,40czarnych,30 czerwonych - ale co jak ktos zapragnie inny kolor np szary lub niebieski...
Ja dla siebie napewno zamówie zagłówi 2 sztuki białych - wykonam na nich nadruki - wrzucę tutaj zdjęcia i podam ile mnie to kosztowało. Wtedy kazdy by wiedzial ile ma przeznaczyc na to $$ i cierpliwości.
Jesli ktos ma jakis lepszy pomysl - czekam na sugestie.
Panowie mam dostęp do zagłówków czystych białych za 30 zł komplet szytych na wymiar. Jutro będę prawdopodobnie będę miał komplet założony bo dziś mam tylko szt i powiem że na prawdę fajne. Jutro zrobię fotę jak leżą
Wracając do poprzednich postów mam jeszcze możliwość haftu takiego jak na bluzach.
Proszę o jakieś odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez CINO 2009-10-01, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-10-01, 18:25
No dobrze wygladaja
napewno sa lepsze niz te buble po 11zl na necie
nie wnikam skad masz
w sumie za takimi sie rozgladalem
Bedziesz na nich haft robic ? Bo ja tez mam dostep do haftu, ciekaw jestem ile Ci za to policza
panowie zagłówek 30zl+30 zl haft to jest 60zl to lepiej dołożyć 20zl i mieć fajna bluze
trochę drogie te zagłówki nie uważacie za wielu chętnych nie będzie
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Panowie mam dostęp do zagłówków czystych białych za 30 zł komplet szytych na wymiar.
z poufnego źródła mam info ze przez komplet mamy rozumieć 4szt. zagłówków za 30zl
czyli 1 szt. 7,5zł do tego trzeba doliczyć koszt haftu ewentualnie prasowani.
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-10-01, 18:59, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-10-01, 20:35
krzeszak napisał/a:
z poufnego źródła mam info ze przez komplet mamy rozumieć 4szt. zagłówków za 30zl
czyli 1 szt. 7,5zł do tego trzeba doliczyć koszt haftu ewentualnie prasowani.
No i to jakas dobra wiadomosc
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Ostatnio zmieniony przez Rafik 2009-10-01, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-10-01, 22:48
Ja myslalem ze komplet czyli 2, ale skoro 4 za 30 zl to sie oplaca Przykladowo mnie potrzebne sa tylko 2, wiec jak ktos tez chce dwa to sie z nim dogadam i wyjdzie nas to po 15 zl za 2 zagłowki.
Jezeli chodzi o haft to juz tak tanio nie wychodzi tym bardziej ze moje zrodlo mi to wyhaftuje tanio, ale musze przesylac to az do nowego targu. Natomiast flok mogę zrobic u siebie na miejscu i nie bedzie sie nic placic za przesyłke tylko za flok. Mysle ze flok wyjdzie jakies 5-7zl od sztuki czyli 15zl za 2 zagłowki + na oko 14 za flok daje 29 plus przsyłka. To sie jeszcze idzie skusic
Wysłany: 2009-10-05, 13:25
Jeśli chodzi o haft na zagłówkach to taki wielkości 12cm - 10zł za sztukę - przy robieniu tylko 4 haftów na 4 zagłówkach. Czym wiecej zagłówków tym cena będzie mniejsza.
Ja osobiście się zdecyduję na taki haft, zrobię na 4 białych zagłówkach. Ja sam potrzebuję tylko 2 zagłówki więc jak by ktoś chciał to będę szukał kupca na pozostałe 2 - oczywiście po kosztach
Niestety zeby zrobic haft, muszę wysłać zagłówki i zapłacić za wysyłkę z firmy, więc zrobię to jak najtaniej
no więc tak dziś gadałem z moim hafciarzem powiedział że jeśli chodzi o loga typu tak jak na bluzie to około 7-9 zł i nawet troszkę większe mogą być. O tyle jest dobrze u mnie że można zmieniać jakiś element w zależności od konsumenta.
A tak w ogóle to co miało by być na tych zagłówkach Ja sobie zrobię tak jak jest na przodzie bluzy logo venta. Na zagłówku kierowcy mój nick a na drugim imię dziewczyny a na pozostałych adres strony
Co o tym myślicie
Ostatnio zmieniony przez CINO 2009-10-05, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-10-05, 22:22
CINO napisał/a:
Powstaje pytanie nasz zagłówek ma możliwość haftu około 10 cm z tego co pamiętam także logo musiało by być małe żeby jeszcze adres stronki był.
Eeee jak ma dobre maszyny to i takie małe da radę żeby było i ładnie i wyraźnie
CINO napisał/a:
A tak w ogóle to co miało by być na tych zagłówkach Ja sobie zrobię tak jak jest na przodzie bluzy logo venta. Na zagłówku kierowcy mój nick a na drugim imię dziewczyny a na pozostałych adres strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum