Witam ponownie
Mam taki problem ze przednia szyba bardzo paruje i jest to tak troche tluste nie pomaga nawet dmuchawa ustawiona na szybe.
Dodam ze mialem niedawno wymieniana nagrzewnice. Czy moze to byc powod ze jest nieszczelna??
tak, jeżeli są to tłuste plamy to jedynie pozostaje płyn chłodniczy. Możliwe że przy wymianie nikt nie wytarł dziury w której jest nagrzewnica i paruje ten płyn z przed wymiany
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-10-01, 20:40
sprwawdz też stan filtra kabinowego jest w podszybiu po stronie pasażera.
Musisz zdjąć ten plastik jest pod nim. Mi udało się wymienić tylko go odginająć troche ciasno, ale da się.
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
pozostaje Ci sprawdzać poziom płynu chłodniczego, jeśli będzie ubywać to nie obędzie sie bez ponownego rozbierania kokpitu. Nie zawsze dywaniki muszą być mokre. Może być mały przeciek gdzie płyn sie tylko sączy.
filtr kabinowy z węglem aktywnym filtrona ok 40 zł, wymiana banalna
No płynu troche ubyło dzis kupilem nowa i odrazu zabralem sie za wymiane jutro bede konczyl.
A zobaczylem ze mam kolo silniczka od wycieraczek jakies miejsce zeby kostke podłączyc wiecie moze do czego to jest??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum