Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-04-28, 21:47 spot
ja proponuje 23 maja na date kolejnego spota.
Możemy się wybrać na paintball
np tu http://www.paintball.beskidy.pl/paintball.html
kwestia zebrania odpowiedniej grupy. No i zamiast deptania po parkingu można troche pogonić, a potem wybrać się na jakiegoś grilla.
P.S. będe miał jeszcze jeden sprawdzony adres
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Silnik: diesel Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 10 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2009-05-02, 09:59
witam wszystkich ja jak zawsze spuzniony ze wszystkim no w maju to bylo by gitarra jak przyjade do pl to venciak idzie do lakiernika ale mysle ze w dwa tygodnie sie wyrobi ze wszystkim no i ten paintball to swietna propozycja.. tak ze bedziemy w kontakcie.. Ps, widze ze pierwszy spot odbyl sie praktycznie u mnie bo w jaworznie heh
_________________ kobieta jest jak auto! rozkracza sie!
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-05-04, 21:00
ok to ja na dniach zadzwonie tam do tej firmy i dowiem się jak to wygląda.
Ile osób potrzeba zebrać itp. do środy będe coś wiedział to napisze i działamy
Wysłany: 2009-05-05, 17:58
ok dzwoniłem i sprawa wygląda dobrze.
ceny 30gr kulka, minimalna ilość kulek to 200szt, czyli 60 zł na osobe.
Jest jeszcze oferta 450szt. za 90 zł od osoby, czyli 20gr za kulke.
Minimalna ilość osób to 10.
Jak dla mnie to fajna sprawa i ceny też złe nie są, tym bardziej że jest to zabawa na ładnych pare godzin.
Całkowity koszt zabawy to tylko koszt kulek no i + indywidualny dojazd na wyznaczone miejsce boju.
Musimy się zdecydować na jakoś oferte no i podać ilość osób.
Rezerwacja już ja się zajme jak będe wiedział co i jak.
Mi odpowiada każda oferta więc czekam na opinie. Choć nie ukrywam, że 450 kulek by się przydało
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-11, 19:14
Widzę, że tutaj cicho. Tak napiszę tylko, w razie gdyby ktoś miał ochotę - a nie był doinformowany.
W Bytomiu na popularnym Kopcu co tydzień są cykliczne zloty VW. Co sobota około godziny 17 - 18 się wszyscy zbierają. Gadki szmatki, grill jak pogoda dokazuje, wymiany zdań, części i opinii. Taka nasza śląska grupka VW
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-10-26, 23:05
musze Wam powiedzieć ze Ventka Piotra jest na zywo o wiele lepsza niz na zdjeciach
Moja przy niej to nie dosc ze zlom to jeszcze wieś
Wygląda na to ze te spoty poki co beda wygladac tylko tak w 2, bo cos ta grupa slaska tutaj spi, albo i nie ma czasu:P
Z tej grupy niestety i z żalem muszę odejść
Niestety przydarzył nam się nieszczęśliwy wypadek i muszę się rozstać z moim bolidem... Musiałem szybko cos kupić żeby mieć czym do pracy jeździć i padło na mierną imitację poprzednika, golfa II. Chyba wypada się pożegnać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum