Wysłany: 2009-10-28, 12:58 jakie halogeny z kierunkami polecacie
witam właśnie sie przymierzam do zakupu kierunków i halogenów przednich w zderzak - myślę oczywiście o kolorze black. Na co zwrócić uwagę? Jaka firma? czy sa różne rodzaje ich- clear, clear black i same black. jak z ich użytkowaniem- parują? czy halogeny świecą jakoś?
heheh no to na tyle moich pytań
dzięki za rady
pozdr Kawalus
Ostatnio zmieniony przez kawalus 2009-10-28, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Ja kupiłem dymione clear z atrapa halogenów i postojami w kierunkach. Wszystko firmy depo. Z własnego doświadczenia wiem ze nie za bardzo trafiłem z kupnem gdyż strasznie parują ale efekt jetty jest(postoje w kierunkach). Zastanawiam sie nad ori dymionymi halogenami helli miałem takie jak kupiłem auto.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-10-28, 20:46
Poszukaj na venom24.pl - dla Klubowiczy dają spore rabaty
Ja u nich kupowałem już wiele rzeczy no i ceny maja super dla nas.
Co do firmy, jakich byś nie kupił zawsze parują. Warto od razu po kupnie je rozkleić i skleić na nowo. Mówię poważnie. Wtedy masz pewność że nie będą parować. Ja zrobiłem to dopiero przed sprzedażą, bo tak ciągle nie było kiedy. Jak ręka odjął problemy z parowaniem minęły.
to zalezy jakie ci sie podobaja ja mam nie mile wspomnienia z clirami nie dosc ze parowaly to lustro mi odeszlo ja jestem zadnia jak chcesz ciemne to dac 30 zl wiecej a kupic urzywki helli ciemnych oczywiscie ori albo toszke wiecej to masz ori zolte albo zkw za te halogeny jestem pewny ze nie ma problemow
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-10-28, 22:07
Arcaj, napisz że jesteś z Volkswagen Vento Klub Polska. Co do rabatu to z każdym indywidualnie ugadują. Jakby coś było nie tak podeślij mi maila, włączę się w rozmowę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum