Poszukuje przezroczystego ,,pająka'' który odbija światło od diody do podświetlania pokręteł nawiewu. Wie ktoś moze gdzie to moge dostać, bo na szrocie samego nie sprzedają, tylko z całą tablicą
z lezakow w piwnicy jest jeszcze tylna blenda pod rejestracje i tylne swiatla z pomaranczem... ale to jak zblizy sie wyjazd do polski to poreklamuje troche
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
jak najtaniej, miałem kiedyś okazję kupić na forum za 40 zł cały kpl, ale ktoś wcześniej zarezerwował
w sumie to mi się nie pali bo mam lampę, ale DEPO, różni się kolorem i uszczelką ;/ przez nią lało mi się do bagażnika, na szczęście uszczelniłem silikonem i póki co jest sucho, zobaczymy po większych opadach ...
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
sluga, tylne pomarańcze powiadasz, HELLA może potrzebuję lewą lampę na blotnik, mogę poczekać ten miesiąc ;P byle by po taniości i na pewno
tak tylne pomarancze oryginal co byly na aucie, zmienialem na ciemne i teraz pomarancz lezy. za komplet bedzie 50zl z wysylka, jak co napisz na priv, gg
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-11-20, 22:05
danio1400, kolego jak chcesz szybko to kupić to piotr nowok sprzedaje tu masz linka : http://forum.vwvento.org/...p=118074#118074 za wszystko chce 15zl wiec jak chcesz to pisz do niego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum