no to kolego Piszpan śmigaj do działu gadżety klubowe i tam zamawiaj. Tu jest wątek od fotek ze spotów a nie omawianie kto chce wlepy i jakie. Dziś trochę rozbuduję naszą grupę w nowe wątki.
Siemanko Chlopaki zapodaje wam linka popatrzcie jaki gruby spocik was ominal... Kolega Jumper przybyl swoim venylem to zapoznalem sie i obgadalismy venciaki:P Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Arcaj 2009-12-29, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
nonom nie powiem ale było warto podjechać.Nie powiem żałuje ze nie było mnie tam...nawet dla sanek...IZBA powiedz długo wytrzymaliście na mrozie??szkoda bo było by warto...Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku...
nonom nie powiem ale było warto podjechać.Nie powiem żałuje ze nie było mnie tam...nawet dla sanek...IZBA powiedz długo wytrzymaliście na mrozie??szkoda bo było by warto...Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku...
siemka aut bylo o wiele wiecej jak widac bo na pasie startowym se wszyscy slizgali a co do mrozu to dal sie we znaki i po 2 godzinach sie nog nie czulo ale fajnie bylo:) Pzdr
Było dobrze tylko ten mrozik troszke dawał po stopkach mysle ze to zajebista miejscowka na zlociki
hehe nigdy wiecej nie wjade na galerie piastów ..... PS
GRUBYprzymierzam się to zmiany,ale nie wkurw... się też będę kombinował ale ja spróbuje z BI
No a spocik ciekawy ale później *@$^*(^ ale i tak daliśmy rade.Pozdr 600V
Nie ładnie Arcaj, nie przypucowałes sie ze ktos do nas przyjezdza... szybko by sie zrobiło spontana...
ale znając naszą grupę to daleko dla was przyjazd do kątów wrocławskich
Ale mamy jeszcze okazje Czarny będzie wracał za 2 tygodnie więc możemy się ustawić z nim I zobaczymy czy przyjedziecie
Siemamnko:) Wstawiam troche fot ze zlotu ktory odbyl sie legnicy 2 tygodnie temu aby pokazac wam ze musicie sie wybrac na dobre zloty gdzie zapraszam wszystkich do Krzywej w Niedziele:)
kurde dzisiaj wieczorem postaram sie dac... jutro wieczorem prawdopodobnie sprzedaje bandziora i nie moge sie z nim pozegnac teraz jem i dajej ide smigac
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum