już go widziałem kilka dni temu. Prezentuje się igła Nie mogłem screena wrzucić bo za dużo fot nawalił koleś to nie dawałem na forum
Ale venta jest boska.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-11-21, 08:50
Zauważcie co koleś napisał w parametrach auta...tzn przyspieszeniu podał 9.6 do setki...producent podaje 10.6s
to samo z prędkością max...gościu podaje 211km/h a producent 196km/h
Ilość koni...u kolesia z seryjnych 115 zrobiło się 116KM.
Tak samo zużycie paliwa....cykl miejski 8.4...w sumie zgodzę się...sam latem w 1.8 potrafiłem zejść do 7.5 benzyny na krótkich odcikach...no ale to był cykl wiejski a nie miejski Za to producent podaje spalanie w mieście dla 2.0 wynoszące 10.9
Ogólnie furka wyglada baaaaardzo ciekawie-nie wiem jak w realu ale n fotach jest ok. Ciekawią mnie tylko te zimówki na 4 śruby
Wysłany: 2009-11-23, 08:27
Lwomati napisał/a:
pirolot się nimi zainteresował
Taaaa....60KM i taki kapeć-powodzenia życzę
piotr nowok napisał/a:
felgi borbet 16 7,5 i 9
No tak tylko do nich trzeba dać gumę z naciągiem....z tyłu coś koło 195/40 albo 195/45....i żeby z przodu był taki sam naciąg na feldze 7.5J trzeba dać wąziutka oponkę-zapewne znacznie węższa niż seria. możliwe takze że aby to zgrać idealnie, tzreba będzie przód na dystansie wypchnąć.....no chyba ze na tył zapodamy oponkę typy 205/?? wtedy już tak przodu nie trzeba bedzie naciągać...ale za to praktycznie na bank będzie tarło....no i w kazdym przypadku bez klepania rantów chyba się nie obędzie.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-11-23, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
według mnie trochę nie fair zagrywasz. To jest jego spawa jakie Felusie weźmie. Skoro mu się podobają i będzie mu się fajnie jeździło to niech kupuje. A nie powinno być złośliwych komentarzy
Arcaj, co Ty jesteś takim obrońcą Wyrzucili mnie i Pawła z forum to teraz możemy sobie pisać na nich co nam się podoba. Do tej pory nie obrażałem ich a teraz to mi to wisi. Widać co tam się dzieje
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-23, 16:48
Arcaj, wyluzuj... Na temat pewnych osób to książkę możemy napisać a to tylko konstruktywna opinia, ze przy takiej mocy silnika to warto oglądać się za 13stkami a nie takimi felami jak z linku No chyba, że ktoś lubi jak autobus przegubowy MPK wyprzedza go na długiej
Tylko chodzi mi o to że takimi komentarzami jak z naszej strony tak z ich strony wojna trwa i się coraz poważniej robi. Kurde no wspólna pasja a wojna miedzy nami
Arcaj, zrozum z nimi się inaczej nie da. Byłem obojętny i się nie wtrącałem w wojnę. Fansi uznali, że ja również jestem przeciwko nim. Rozmawiałem z Mapetem, ale to nic nie dało. OK wyrzucili mnie to teraz będę robił im na złość. Nie obchodzi mnie ich zdanie, bo to są ludzie zapatrzeni tylko w siebie nawzajem. Nie liczą się ze zdaniem innych. Pamiętaj Jak napiszesz coś niewygodnego lub nieprzychylnego dla nich to usuną Ci posty i zbanują konto Pozdrawiam i koniec w tym temacie.
Wysłany: 2009-11-23, 20:43
Arcaj napisał/a:
Tylko chodzi mi o to że takimi komentarzami jak z naszej strony
Arcaj,
Ale mi nie chodzi o konkretną osobę, tylko o dobór mocy auta do felg...dla jednych samochód ma wyglądać i robić szał....dla innych ma jeździć, ma być funkcjonalny i tani w serwisie...osobiści należę do tej drugiej grupy-a że to jest forum publiczne a swoje vento mam od 2004 roku i co nie co się nauczyłem (niestety na własnych błędach) więc uważam że to i tamto mogę napisać na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum