Wysłany: 2009-11-21, 16:06 Problem z podświetleniem deski w aucie ! ! !
witam wa sponownie:)
Kolejny problem narodził się w moim Vento. Mianowicie po przekręceniu włącznika świateł w pozycje świateł postojowych czy też normalnych nie włącza mi się podświetlenie w aucie tzn włącza sie na ułamek sekundy i gaśnie. czasem działa czasem nie tylko musze przyduszac pokrętło od włącznika. Co to moze być?? z góry thx
Mianowicie po przekręceniu włącznika świateł w pozycje świateł postojowych czy też normalnych nie włącza mi się podświetlenie w aucie tzn włącza sie na ułamek sekundy i gaśnie
też tak miałem i nawet światła mijania nie chciały zawsze się włączyć. Rozbierałem go, to moze przez to, że trochę był brudny... Ale nie chciało mi się czyścić i sprawdzać, bo nabyłem inny włącznik a ten stary pogoniłem na szrocie jako dobry i zwrócił się wydatek za nowy Musisz spróbować wyczyścić i może lekko przesmarować. Ale nie polecam WD40 bo mi po tym strasznie ciężko pokrętło chodziło. Smar sylikonowy w sam raz do tego się nadaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum