Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-07, 23:49
Te fotki krążą po necie od wielu lat, co do pytania czy ktoś przeżył: oglądnijcie dokłądnie te zdjęcia, widać wokł auta ciała nakryte białym materiałem...
Zerknijcie tutaj: http://www.kraksy.eu
TO najstarsza w Polsce strona na ten temat, daje do myślenia...
zdjęcia masakra, ostatnio mój bardzo inteligenty wój miał wypadek, ticem skosił betonową latarnie która stała na wysepce na prostej drodze z samochodu dużo nie zostało a wuj ma połamane obydwie nogi w tym jedno złamanie otwarte uda, oczywiście nie musze chyba dodawać że był na podwójnym gazie i jechał bez prawka bo rok wcześniej zabrali mu je za inny wypadek pod wpływem
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-08, 18:31
Bartek napisał/a:
był na podwójnym gazie i jechał bez prawka bo rok wcześniej zabrali mu je za inny wypadek pod wpływem
Nie szanuje takich ludzi i jestem za tym, żeby zabierać takim prawk dożywotnio i dawać takie grzywny żeby do końca życia je spłacali. To że zabije siebie to kit z nim, ale przy okazj iinnych... Z takimi osobnikami trzeba walczyć co sił!!
Wysłany: 2006-11-08, 22:39
Saab już wymyślił coś takiego i Szwedzi dążą do tego żeby był obowiązek montowania czegoś takiego w samochodach, ale jak wiadomo Polak potrafi, poprosi przechodnia żeby ten dmuchnoł w alkomat, da mu aprę groszy za to i już... W każdym razie powinno się niwwelowac takie osoby ze społeczeństwa, albo dawać im takie kary finansowe, żeby popamiętał na całe życie, bo jak widać z tego co napisał Bartek, jgo wujkowi zabrali już za to prawko i tak się przejoł, że wsiadł z nowu na bani do samochodu... Dobrze, że nikogo nie zabił przy okazji...
Wysłany: 2006-11-18, 15:34
Właśnie robię porządki na twardym dysku i znalazłem fotkę którą zrobiłem komórką jak jechaliśmy któregoś lata nad morze, a pruł koleś tą bejcą, jak szalony... No i ma za swoje, nagle zakręt...
Wysłany: 2006-11-18, 15:38
Tu było niezłe jebuttt, chyba z Vectrą starą jak się nie mylę...
Zdjęcie000.jpg
Plik ściągnięto 22043 raz(y) 27,28 KB
Zdjęcie014.jpg A temu z kolei się spieszyło, nie wiem jak on to zrobił, ale zdolniacha trzeba przyznać...
Plik ściągnięto 22046 raz(y) 29,49 KB
Zdjęcie010.jpg O tym pisali w gazetach, jeden wymusił pierwszeństwo na czerwonym i przy dośc wysokiej prędkość pieprznęli się masakrycznie, trupy i nic poza tym...
Mojego taty fajny pracownik w zimie 2006r zginął też wypadku. Jechał Lublinkiem izotermą i wyprzedzał tira jak już zjeżdżał na swój pas to zaczaczył o tego (chyba) Jelcza i jakoś tam dachował. Mój tato mówił, że jak widział Lublinka to z niego tylko zostalo. Cały Kontener pognieciony prawe drzwi kawałek dachu z prawej strony i jeszcze była dziura w kontenerze czyli go tam wbiło i chyba jeszcze dużo krwi było. O tym też pisało w gazetach. Osierocił 5 letniego syna.
[ Dodano: 2008-06-24, 12:33 ]
A co do tego Audi. Czego podusia milusia nie wystrzeliła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum