ja w sumie też obstawiam Pudziana, gdzieś słyszałem w jakiś informacjach tv, że Nejman się Pudziana trochę boi, ale za to ma doświadczenie i na pewno lepszą technike
ale za to ma doświadczenie i na pewno lepszą technike
Widziałeś jakąś walkę Najmana Jak to jest dobra technika to ja jestem Świętym Mikołajem Najman pozuje na boksera, podnieca się że trenuje go Kulej a tak naprawdę to jest cienki jak barszcz. Pudzian pewnie też nie będzie zachwycał swoją techniką ale to nie jest balet tylko MMA, tutaj liczy się siła i masa zawodnika. Wyobraźcie sobie co się stanie jak Pudzianowski dosiądzie Najmana w parterze i zacznie okładać go po głowie, przypomnę, to najsilniejszy człowiek świata Według mnie to ta walka będzie wyglądała jak ostatnia minuta tego pojedynku http://www.youtube.com/watch?v=9MtjfKlRHYE
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-11, 16:44
Ta walka przypomina mi trochę starcie Gołota-Adamek....z tym że Pudzian nie wygląda jak żul, jak to ma miejsce w przypadku Gołoty.
Stawiam na Pudziana...tzn stawiam to za dużo powiedziane, nie przepadam za jednym jak i drugim, każdy strasznie cwaniakuje czego nie lubię....Nejman przechwala się że spierze Pudziana, a Pudzian pokazuje "klasę" na zawodach strong-man...chodzi głównie o jego gesty, zachowania, stosunek do przeciwnika, skromność (a raczej jej brak) itp.
Powiem szczerze że imponuje mi Adamek...jego skromność i szacunek dla przeciwnika (kim on by tam nie był)
Najlepiej po 23 zacząc oglądać, tak jak podczas walki gołoty z adamkiem - gwoździe programu byli na samym końcu, więc po co się z reklamami męczyć
Tez to stwierdzilem
Krzysiu Ibisz bedzie dzielnie walczyl z reklamami
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-12-11, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-12-11, 20:18
sebastian napisał/a:
Eeyyyy, a o co kaman?
Już pewnie nie wiesz gdy z wszystko poprawione
Karu6, a Ty nie możesz tej swastyki usunąć z profilu Polakiem jesteś i nie wiesz co oznacza swastyka Wiesz jakie plany miał Hitler odnośnie polaków jesteś tego świadomy, człowieku
dokładnie:( jak by była dłuższa to i kibic by się nacieszył i Oni by więcej zarobili od sponsorów, ale takie właśnie są zawody KSW jak by nie patrzeć, wielki szacun dla Dominaora już nie mogę się doczekać następnej walki
Karu6, a Ty nie możesz tej swastyki usunąć z profilu Polakiem jesteś i nie wiesz co oznacza swastyka Wiesz jakie plany miał Hitler odnośnie polaków jesteś tego świadomy, człowieku
Zmieniłem już. Wstawiłem ten obrazek bo kiedyś bardzo lubiłem Włatców Móch i wstawiłem ten. Teraz mam najpiekniejsza furke pod słońcem. Przepraszam za wszystko, nie jestem nazistą...
A co do walki. Teraz dopiero obejżałem bo wczoraj już zasypiałem Ładnie Najman dostał, nie wiem po co chciał z nim sie bić.
Ostatnio zmieniony przez Karu6 2009-12-12, 09:13, w całości zmieniany 4 razy
krótko ale konkretnie
a to cytat z konferencji prasowej ubawiły mnie wytłuszczone teksty :
,,Mariusz Pudzianowski na konferencji rozbawił wszystkich zebranych opisując swoją siłę. Najpierw zacisnął lewą dłoń i powiedział: - ta to jest śmierć. Potem to samo zrobił z prawą dłonią komentując: - a tej to sam się boję. "
najgorsze ze uderzał ta ręką której sam się boi
dzięki Mati za wrzucenie filmiku
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-12-12, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-12-12, 09:55
krzeszak napisał/a:
krótko ale konkretnie ..... dzięki Mati za wrzucenie filmiku
Ja również dziękuję bo nie miałem wczoraj czasu obejrzeć
No konkretna walka. Ale to było do przewidzenia, że jak Pudzian już go dopadnie to go w całości nie zostawi
Wysłany: 2009-12-12, 10:03
Ja czekałem pół nocy na 40 sekund walki
W sumie to obawiam się ze jeśli Pudzian trafi w MMA na zawodnika swojej wagi...a są tacy co po 14kg waży to nie wiem czy tak będzie miał wesoło, no ale pozostaje nam trzymać kciuki za rodaka.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-12-12, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum