Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-13, 17:58
No właśnie miałem do czynienia widząc co przywozi się z tych wystawek... Przykro, ze to co wywala Niemiec, Polak zabiera z pod śmietnika i sprzedaje w PL, na szczęście powoli się to kończy...
P.S. Będę wdzięczny za nie "śmiecenie" w dziale giełda gdzie nie komentujemy.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-13, 18:00
Arcaj napisał/a:
czy to jest radyjko z ventylka? Dobrze pamiętam?
tak, dokładnie. Miałem je zamontowane przez ostatnie lata w Ventolocie cudnie się sprawowało.
Cena, hmm puściłem od 1 zł bo ja sam nie mam zielonego pojęcia ile mogę za nie dostać. Kiedyś to był topowy model, dałem za nie kupę kasiorki (cena marketowa to 3499 ja dałem tysiaka mniej w promocji w MM). A że na Allegro nie widzę takich ie wiem ile powiedzieć. Za ile pójdzie za tyle sprzedam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum