witam mam pytanie czy może ktoś z was zmieniał oświetlenie włacznika świateł ? Nie chodzi mi o samą żarówkę tylko o inny kolor świecenia miałem ostatnio rozebrany taki włącznik i chciałem zmienić by mi wszystko nie świeciło na zielono tylko na czerwono i nie wiem jak,czy się da. Rozmątowałem go całkowicie zdjąłem te plastiki przewodzące światło i myślałem że pod nimi będzie ta folia zielona , ale nie . Wygląda na to jakby ten plastik już miał taki kolor a może to jest pomalowane (niestety nie próbowałem tego zmazac jakimś zmywaczem. U mnie już wszystko świeci na czerwono ( z dodatkiem niebieskiego nawiew, tylna szyba chodzi o same środki) Wymieniłem tez diody z włącznika świateł tak że samo pokrętło też świeci na czerwono ale niestety pozostałe kontrolki na zielono . Może mi ktoś powiedzieć jak ten Pan zmienił na niebiesko podświetlenioe włącznika z tego linku chyba jest to przedostatnie zdjęcie ( brakuje mi już tylko tego do pełni szczęścia.
Dziękuję
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=38414
Panowie interesuje mnie taka sprawa czy tak jak widać na poniższym linku wszystkie te białe ikonki powinny być podświetlane na zielono ponieważ ja mam tak ze lewa cęść przełącznika i owszem jest podświetlona ale prawa nic, ciemno, według tej porady widac ze jest tylko jedna żarówka czy może są dwie i jedną mam spaloną?
Wszystkie powinny się świecić na zielono. Żarówka jest jedna, ale możesz mieć coś z tym światłowodem nie tak, może się zabrudziło i światło nie dochodzi albo przerwał się? Musisz rozebrać ten włącznik i popatrzeć, bo musi wszystko być podświetlone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum