Wpiszcie sie wszyscy co sa ze slaska i mieli by ochote spotkac sie i pogadac;) jakis spocik zrobic na slasku tylko zeby nas sie troche zjechalo wiec proponuje pierw nas wszystkich policzyc i zobaczyc kto by byl chetny spotkac sie nie mowie teraz w zime lecz po zimie ale juz teraz wstepnie zgromadzic slazakow;) co wy na to?!
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-12-17, 16:04
Koledzy to jest nas 6 czyli juz szlo by cos uknuć jakiś spocik Mysle ze teraz jakos w przewrwie świątecznej da rade sie spotkac To moze ja zaczne dawac jakies konkrety :
Miejsce spotkania proponuję Katowice - myślę, że to dla wszystkich znane miejsce i w miarę neutralne - wiadomo jeden ma dalej drugi blizej - ale ze Katowice to stolica śląska to proponuję własnie tam zrobic spotkanko.
Proponowany przeze mnie dzień to 28 grudnia. Zaraz po świętach.
Czekam na sugestie, musimy zacząć coś konkretnie ustalac, a moze tez w między czasie ktos jeszcze zdecyduje sie wpaść na spocik
Przed nowym rokiem to w Katowicach mnie nie bedzie. Wyjezdzam 23go
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Wtedy akurat robimy w mieszkaniu wigilie
A wlasnie, wracam 22go a nie 23go, kolo godz 17tej
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-12-18, 17:44
Ja zobacze jeszcze Moj Ventosław cierpi na bóle odmy
Nie no na miejscu zobaczy się jaki jest teren to sie zdecyduje. Na razie panowie trzeba ustalić GDZIE, I KTO WOGOLE bedzie
bo termin juz mamy 21.12 o godzinie 20:00.
Proponuję parking na Silesii City Center w miejscu zaznaczonym na poniższej mapce :
(prawy górny róg parkingu)
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-12-18, 18:29
scc głupi pomysł może być młyn jak i na wszystkich marketach. Tym bardziej że scc butiki sa do 21 a spożywka 24/24.
3 stawy też odpadają. Dobry mogłby być parking na muchowcu, ale pewnie tam nikt niewie jak dojechać.
ślizganie fajne jest na uliczkach opuszczonego parkingu. Byłem w pon i całkiem fajnie się tam lata.
Jest też stara baza samochodowa jeszcze tam nie bylem, dlatego musze podjachać zobaczyć co i jak. Narazie wiem, że ślizgają się tam maluszkami ( a oni to wybredni więc musi być coś konkret ).
Narazie pewny mam parking, ale wymagający
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Wysłany: 2009-12-18, 18:39
pablo170 napisał/a:
Dobry mogłby być parking na muchowcu, ale pewnie tam nikt niewie jak dojechać.
Dlatego scc to nie jest taki glupi pomysl Mysle ze juz okolo 20 to nie bedzie tyle aut, ale oczywiscie mozna zmienic miejsce
Tylko na jakies w centrum gdzie jest miejsce i latwo tam dojechac...
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-12-18, 21:22
mam plan dojazd łatwy i blisko od scc. miejsce napewno bedzie bo to cmentarz komunalny
1. to scc
2. to cmentarz
więc tak jedziemy jak na scc, ale nie zjezdzamy tylko lecimy dalej pod słynny tunel w centrum następnie przytulamy się do prawej strony i zaraz za tunelem zjezdzamy na droge nr 86 kierunek bielsko - biała i wlatujemy w drugi tunel. trzymamy się prawej strony bo za 300 - 400m zjezdzamy. To w kwadracie jest powiększeniem mapa2
1 cpn (jakaś stacja benzynowa nazwy nie pamiętam. bez obaw innej niema. Nastepna dopiero za 15km )
2 to parking pod cmentarzem
niebieska linia to droga jaką trzeba pokonać
Ale ok dalej
Jedziemy tym prawym i za (można przez) stacją zjezdzamy. 200m dalej kręcimy w lewo pod wiadukt i zaraz potem w prawo teraz prosto. i widzimy się na parkingu
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Miejsce dobre!! to cmentarne mi pasuje:D:D tylko ten czas czy to aby nie zapuzno troszke:D nic nie bedzie widac :(
a napewno bedzie na co popatrzec:D jak uwazacie:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum