i jeszcze dwa typowo sredniotonowe glosniki firmy clarion 13cm glosniki przyjma maksymalnia moc 200W ze wzmaka wiec grubo !! wymienione gorne zawieszenie w jeden wdepl mi kumpla pies ale gra dbd membrana nie pekla tylko jest lekko wcisnieta ( widac na foto lewy glosnik ) membrana zrobiona z bardzo grubego papieru wytrzymala nacisk psa kolo 90kg :p zawieszenie gorne z gumy i jeszcze sa oslony jak znajde oryginalne
kto je slyszal na poprzednim zlocie wie jak potrafia zagrac glosem z tylniej polki
cena za te cacka to 180 zł do malej negocjajcji
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2009-12-17, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
mam jeszcze dwa glosniki BOSE z 03/07/2000 r moc 65rms 2 ohmy glosniki typowo basowe , minus w nich jest taki ze trzeba dorobic dystanse z metalu bo nie maja dziur na sruby cena nowych 1200zł ja chce za nie 150zł w pelni sprawne , graly u mnie w ventylu i trzymaly sie na silokonie jak widac na jednej fotce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum