Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2009-12-21, 22:45
lesny1982 napisał/a:
a nasz kurier chyba zachlal pale jak zobaczyl takie furaki i lezy gdzies pod drzewkiem
Zimno było trochę ostatnio to mu się pewnie pić coś rozgrzewającego chciało a jak obejrzał takie furaki to się nie może pozbierać bo jeszcze jest w szoku
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-21, 23:47
Jestem w szoku Panowie, że dzisiaj doszło! TO prawda, że specjalnie w sobotę z rańca wylazłem z roboty coby ustawić się w kolejce z emerytami na poczcie Normalnie szok.
Panocki dostałem dzisiaj kalendarz,dziękuje...Lecz jestem zniesmaczony...
Jest tyle fajnych wozideł na forum i w klubie a wy dajecie podwójne foty
miniaturki użytkowników.Bez urazy ponowie ale: Spyro,Arcaj,Lwomati,13THGHOST,Mati89,Gavel--Slaw71,Vento Łukasz,Pol2,oni wszyscy mają podwójne foty w miniaturach.Nie można było w to miejsce dać innych forumowiczów co??np.mnie i wiele innych ludzi którzy by chcieli byś na kalendarzu...nie ładnie.
to trzeba było wysyłać swoją kandydaturę??myślałem ze bierzecie które ładniejsze,ze z polecenia.ok już wiem.ale sami też mogli byście zapytać czy cóś zamiast dawać podwójne foty jak nie mieliście co dać,a po drogie to nie wiedziałem o co kaman z tym plebiscytem,i tyż nie wiedziałem ze trzeba zgłaszać swoje auto.na drogi rok się postaram o ile będę jeszcze w posiadaniu VW,przez rok dużo może się wydarzyć.
hahaha GRZEGORZ K. czemu jesteś zniesmaczony ja np. jestem zadowolony. Wiadomo, że jest dużo furek w klubie, ale robiliśmy głosowanie i dlatego te zdjęcia zostały wybrane a w miniaturkach są pozostałe co miały najwięcej głosów. Trzeba było wysyłać zdjęcia a teraz, to można tylko ponarzekać
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2009-12-22, 14:15
a ja juz w PL i od razu kalendarz przyszedł wiec zagladam czy załapałem sie na mała fotkę a tam od razu na styczniu moje skromne vento i nie jestem zniesmaczony akalendarz jest SUPER
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-22, 14:58
Grzesiek, rozbroiłeś mnie mówiąc szczerze. Trąbiliśmy o kalendarzach od dawien dawna, było wysłanych parę mailingów do wszystkich forumowiczy, temat kalendarzy podpięty na samej górze, a Ty nie zauważyłeś. Szkoda, że nie czytasz maili jakie rozsyłamy do Was ;(
Zawsze do kalendarza wybiera się z fotek, który zostały nadesłane przez forumowiczy, nie wyobrażam sobie jakby to miało inaczej wyglądać? Szukanie fotek op całym forum? No daj spokój, przecież to nierealne.
Kto nadesłał fotki to brał udział w głosowaniu na najfajniejsze zdjęcia do kalendarza, które to właśnie zostały umieszczone w kalendarzu. TO moim zdaniem uczciwe rozwiązanie - każdy ma równe szanse. Tak mógłbyś posądzić nas, że czemu na pierwszej stronie są miniaturki XYZ a nie Twoja i kogoś innego. A tak sytuacja jest klarowna.
noo do mnie kalendarzyk też dotarł kawał dobrej roboty ma w sobie to coś choć osobiście nie znałem Szpiketa to patrząc na okładke aż łezka w oku się kręci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum