mialem problem z nagrzaniem wodyw silniku po wymianie przeplywomierza juz bylo lepiej ale wentylator sie wlanczal przy 80 wiec nie myslac wiele wymienilem czujnik tem do wentylatora ale i tu jest problem nadal ten sam problem nadal wlancza sie przy 80 co jest grane
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-25, 20:04
dzieciak vw napisał/a:
po wymianie przeplywomierza
Tak jak pisze vezet22, w 1.8 nie ma przepływki
dzieciak vw napisał/a:
wlanczal przy 80 wiec nie myslac wiele wymienilem czujnik tem do wentylatora ale i tu jest problem nadal ten sam problem nadal wlancza sie przy 80 co jest grane
Pewnie szwankuje czujnik temperatury...ten przy głowicy...sam to mam u siebie i teraz u mnie wentylator jest odpalany przy 87stopniach (tyle zegar pokazuje) ale wiem że to wina czujnika przy głowicy gdyż gdy przeczyściłem styki temperatura silnika się podniosła o dobre 5 stopni (z 80 na 85) i po dwóch tygodniach spadła ale styki zasyfione są...teraz na dniach założę zamiennik od Spyra i zobaczymy co jest grane
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-25, 20:27
krzeszak napisał/a:
koniecznie daj znać czy się poprawiło Pawełku ... bo czuje ze i mnie to czeka
Ale sam nie wiem jak to jest bo chyba Spyrowi coś się pomyliło...opakowanie Toprana ale wewnątrz oryginał Audi-VW z 2001 roku.....no nic...zobaczymy co to będzie
P.S. Spyro dzięki za czujnik jak i inne "graty" za frico
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-12-25, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum