zastanawia mnie czy mozna zalozyc zarowki xenonowe wraz z przetwornicami w halogenach w koncu sa tam soczewki prawda? fakt ze szklo a raczej plastik nie jest gladki przezroczysty ale jak myslicie da rady cos takiego wykonac? a moze ktos juz ma takie swiatla na halogenie?a no i jakie tam sa zarowki H3?
no wlasnie wlozylem se w postojowki diody i fajnie wyglada to razem z halogenami a jak do tego jeszcze by doszedl ksenon to efekt bedzie napewno zacny, z tym tylko ze nadal nie wime jakie zarowki mamy na halogenie i czy ktos ma moze zamontowane cos takiego u siebie
kielbasssa, ale czy jest sens dawać• 200 zł za kseonon. Zawsze może kupić h3 diodowe ale bez homologacji. Żarówka składa się chyba z 13 diód z tego co pamietam. Barwe światła ma 8000K więc to jest ksenon wpadający troszke w fiolet. Może diody dadzą inny niepowtarzaly charakter twojemu autu
kielbasssa, ja mam zamiar zrobić xenon w halogenie,, ale trzeba przerobić mocowanie żarnika albo sobie dopasujesz bo w halogenach przeważnie są na H3 a ja będe robił na H7 z gładkim szkłem
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
hmmmmmmm no to szklo od clarow jest gladkie a xenon bez problemu dostaniesz H3 przeciez na allegro i nie trzeba nic przerabiac juz sie rozgladalem Xen H3 z przetwornicami okablowaniem itp okolo 200 zlotych i nie trzeba nic kombinowac
uuuu to bedzie jedna wielka kombinacja a ja nadal czekam na te moje zaroweczki i nic zamowilem i zaplacilem 24 grudnia miala isc priorytetem a tu dzis juz wtorek ;/
tylko Panowie prosze nie poruszajcie sie tak oswietleni po drogach!!! Dostaje bialej goraczki jak widze halogenoców a szczególnie jak mi na zderzak taki siadzie
do tego w moim rejonie jest kupa towarzyszy ze wschodu a Te narody czy to dzien czy to noc maja zapalone wszystko co sie tylko da i jeszcze wiecej
hehe zalozylem te zarowki na halogenie i faktycznie barwa biala ladna nawet taka ale swiatla daje tyle co nic nie ma porownania do zwyklych oryginalnych zarowke H3 jakie mialem zalozone wczesniej no coz jednak chyba trzeba wyciagnac z portfela te 200 zlotych na zarnik z przetwornica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum