Wg tego mam model 97 a rok wydania
Data wydania: 05/04/1998 Przybliżona data wydania.
W dowodzie mam 20.06.1996
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Włochy Ewidencja skradzionych pojazdów Włoskiej Policji
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Wszedzie mam rok modelowy 1997 chociaz data rejestracji jest 20.06.1996. To jeszcze nie jest polowka roku
Arcaj, dziwne ze produkuja samochody od sierpnia do lipca? Chyba raczej czas biegnie od lipca do sierpnia
A poza tym 6 miesiac roku to czerwiec, wiec.. przed lipcem. Pazdziernik to jednak jest miesiac po wrzesniu i 2 miesiace po sierpniu.
Ventylek86 ma silnik 2.0 czyli 115 KM a w dowodzie z Niemiec przyjechał z taką mocą
Ja to mam w briefe przekreslone przez diagnoste 66kW i wpisane 81kW z pieczatka diagnsoty i w dowodzie tez figuruje mi 81kW, ktore ten samochod zobaczyl dopiero po wymianie wtryskiwaczy
I w ogole sie dziwie bo przeciez w Niemczech jest podatek od mocy to powinni wlasnie zmniejszac moc a nie zwiekszac
Arcaj, a gdzie pokazuje ta reszte kod silnika i itd bo niby mozna sprawdzic własnie na tej stronie
Nie jestem do końca pewien ale te dane to można sprawdzic tylko dla auto od 2000 albo dopiero 2001 roku. Można ponoć z VIN dowiedzieć się dokładnego wyposażenia auta ale właśnie - dotyczy tylko nowszych. Nie mam niestety żadnego takiego do sprawdzenia ale może ktoś Was ma pod ręką jakieś świeższe auto z grupy VAG - bo sam jestem ciekaw czy to prawda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum