Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-01-06, 08:18
no właśnie co do kalendarza na 2011
Każdy kto ma ochotę być w kalendarzu niech już zaczyna robić zdjęcia w jak najwyższej rozdzielczości
ze względu że jeszcze mamy piękną zimę to trzeba to wykorzystać
to samo będzie z wiosną, latem i jesienią
co do głosowania na zdjęcia, to też powinien być podział na pory roku, aby można było dopasować zdjęcia do miesięcy
bo w tym roku prawie są same zdjęcia letnie, co do zimowych miesięcy jest troche nie zabardzo, a tak kalendarz będzie jeszcze bardziej dopasowany i dopracowany
no mam jeszcze kilka pomysłów, ale pierwsze efekty prac nad nowym kalendarzem pojawią się w granicach czerwca
Każdy kto ma ochotę być w kalendarzu niech już zaczyna robić zdjęcia w jak najwyższej rozdzielczości
ze względu że jeszcze mamy piękną zimę to trzeba to wykorzystać
ja już poczyniłem pierwsze kroki w tym kierunku 140 zimowych fotek
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-01-06, 15:24
no to sie wyrówna w kalendarzu w tym jest duzo letnich a w nastepnym bedzie wiecej zimowych a w 2012 bedzie porówno i bedzie to ostatni kalendarz według nostradamusa i majów
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-18, 23:07
Panowie, sorrki, ze tak późno ale czekałem na komplet wpłat od wszystkich - mam już skompletowane, tak więc przed chwilką przesłałem na rzecz małej Hanii całą nadwyżkę w kwocie 138,90 (zaokrąglone 140 PLN).
Także przelewik wysłany i fajnie, ze udało się nam tym co prawda malutkim datkiem, ale grosik do grosika i będzie lepiej...
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-02-01, 21:50
ale powiem wam ze w kalendarzu jest minimalny blad bo jeszcze sie nei spotkalem zeby luty mial 31 dni a u mnie ma 31 dni w styczniu na minikalendarzyku ja na to uwagi nie zwróciłem ale moj tatus który wszystko wychwyci to zauwazyl i sie smiał ze my venciarze mamy swój kalendarz i swoje dodatkowe dni w lutym
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
no z kalendarzem miniaturka to fakt mamy 3 extra dni
no i ja dopatrzyłem się ze w kwietniu brakuje podpisu do świąt wielkanocnych i 1maj i 3 maj tez bez podpisu
to ze wymiata to niepodlega dyskusji
a mi nie chodzi żeby wytknąć komuś błąd czy coś ... po prostu trzeba to wyłapać aby wprowadzić korekty do przyszłorocznego kalendarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum