Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-01-13, 19:08 czujnik halla
Witam, panowie dziś byłem podpiąć vento pod vag-a dzięki uprzejmości kolegi banana z vw team kutno.
Na właczonym zapłonie podpiął mi vento i wyskoczył bład sondy lambda i czujnika halla, skasował obywa błedy, sprawdził i bład sondy lambda już sie nie zaswiecił ( sonda jest nowka wymieniona prrzez poprzedniego właściciela) za to bład czujnika halla wyskoczył.
Następnie zapaliłem vento i chodziło na wolnych obrotach znów sprawdził błedy na vagu i zaden bład sie nie pokazał, sprawdzał potem jeszcze dwa razy na odpalonym silniku na wolnych obrotach i żaden bład nie wyskoczył. Co o tym myślicie?? poczytałem troche jedni pisza że tak ma być inni ze to żle wiec nie wiem czy myslec juz o wymianie czujnika halla czy dać sobie spokoj bo ten typ tak ma
Ostatnio zmieniony przez aro1120 2010-01-13, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-01-13, 19:18
Lwomati a czemu wyskakuje to dziadostwo wszystkie vw tak maja?? bo czytałem wiele tematów na forum golfa i wiele osob pisze ze na wyłączonymsilniku to normalka jesli top rawda to ufff...:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum