jak już wiadomo o gustach się nie dyskutuje , a Ty szym29, powinieneś robić tak jak Ci się podoba , wiadomo że czyjaś krytyka jest nieunikniona i można sobie przemyśleć wtedy że a może jednak by wyglądało lepiej, ale ma się Tobie podobać więc rób swoje
Nie poddawaj się powszechnym trendom
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Silnik: 1.8 75 KM Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 906 Skąd: sam nie wiem
Wysłany: 2010-01-18, 19:13
pozyjemy zobaczymy,narazie byłem na iagnostyce i lampy ustawiłem,a jak ja to mówie "nie ma krytyki szkodliwej,tylko brak krytyki przynosi szkode" jednym słowem wybaczam ta krytyke,poprostu troszke sie uniosłem;przepraszam
nad czym się zastanawiasz... wrzucaj ABSa i po sprawie. Masz sprawdzony i wyremontowany. Robota na 4 godziny max. A z remontem to się nie raz schodzi... tego nie ma tamto trzeba dokupić i tak w kółko. To aparat zapłonowy się popsuł
Silnik: 1.8 75 KM Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 906 Skąd: sam nie wiem
Wysłany: 2010-07-29, 17:06
pany udalo mi sie wyczaic amorki na tyl firmy sachs olejowe z podwyzszona podstawa na sprezyne.z tego co mi mowili to rzadko jest trafic takie amorki.i sobie je zamowilem bo musze wymienic a jednoczesnie podniesc kufer troszke w gore bo juz za nisko siedzi.
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-08-09, 20:58
u mnie też są z tyłu amorki z podwyższona podstawa na sprężynę tylko firmy GPD, diagnosta nawet się dzisiaj na przeglądzie pytał co tak wysoko pupa siedzi
Wysłany: 2010-08-09, 22:24
Paweł J. napisał/a:
i jak teraz autko wygląda
autko siedzi znacznie wyzej.wczesniej mialem 6.5 centa od bieznika do krawedzi nadkola ,a jak siadlo pic osob to kolo prawie chowalo sie w nadkole,teraz mam prawie 10 centow ok bieznika do krawedzi nadkola,a jak siadzie piec osob to jeszcze wloze dlon miedzy kolo a nadkole, jednym slowem jest wyzej niz bylo i komfort jazdy lepszy.jechalem w ubiegly weekend do gdyni z piecioma osobami na pokladzie i bagaz i przyznaje ze jechalo sie super.nie bylo czuc dobijania na dolkach i przede wszystkim nie tarlem chlapaczami po asfalcie.postaram sie wrzucic fotke jak teraz autko stoi
Wysłany: 2010-08-31, 21:20
ale w sumie to nic sie nie zmienilo,bede mial urlop to moze co przy nim pogrzebie,w palnach jest MFA,mam juz wszystko tylko trza podlaczyc,ciutke stoi wyze niz poprzednio ale nima czym sie chwalic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum