Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-01-21, 12:04 Zawieszenie i wydech z Remusa
Całość jeszcze na samochodzie, który dotarł z niemiec (2tyg w kraju).
Zawias 200zł (pakiet czerwony czyli nisko i twardo )
Wydech 200zł (ori dedykowany do vento)
Foty wydechu i jak siedzi auto na zawiasku w linku
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-01-21, 13:24
brave, ten nie, klien chce normalny zawias i normalny wydech. Ale w przyszłym tygodniu bedzie vento na tajle ( nawet kolor identyczny ) A co bedzie trzeba.
Arcaj, Musze sprawdzić ale wiem, że bardzo blisko bo vr lotka się połamała jak na plac wjechałem Napisze wieczorem ile ~ ma
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Wysłany: 2010-01-21, 19:51
Ori ori. Jak uderzyłem przodem to on się wypiął. Myślałem że tylko szurnąłem nim, ale nie po chwili juz go pod kołami miałem. tego nie wytrzymał. A spokojnie ori poznam bo miałem już w golfach do czynienia z ori i made in china
Wysłany: 2010-01-22, 00:06
A kto do mnie pisał na gg myślałem że Ty?????? bo odrazu pytał o wysokość itp to nawet nie zapytałem.
No to przyznawać mi się tu z kim miałem przyjemność ????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum