_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez bradley 2010-01-20, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
mnie tam nie denerwuje. CB mam podłączone z tyłu zapalniczki. a do gniazda wkładam ładowarkę i jakoś mi nigdy sama nie wypadła a już sporo czasu tam siedzi
Zauwazylem, ze gniazdo od ladowarki starego telefonu bylo w miare plytkie, a od nowego telefonu jest znacznie dluzsze. Co sie wcisnie to na pierwszej lepszej dziurze albo zakrecie wypadnie. Dlaczego gniazdo nie jest skierowane w dol, tak aby grawitacyjnie wtyczka opadala w dol?
I tak bede musial to stuningowac bo przyssawke nawi mam przy lewym slupku szyby wiec ladowarka przydalaby sie gdzies kolo klapki bezpiecznikow.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
mi jakiś czas mocno denerwowało jak podłączałem CB bezpośrednio, ale kupiłem taki trójnik (+usb)z kabelkiem 3m i siedzi wtyczka mocno w gnieździe nic już mi nie wypada na dziurach
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2010-01-21, 09:54
zaznaczyłem NIE bo mnie JUŻ nie denerwuje
Na początku też mi wszystko z tego gniazda wypadało ale przy zmienianiu podświetlenia założyłem inne gniazdo i teraz wszystko się trzyma tak jak powinno
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-01-21, 10:37
No mnie też drażni jak podłączam nawigacje. Jeden fałszywy ruch ........ i okazuje się że navi przestaje działać bo przed chwilą zona ruszyła lekko wtyczkę i nie ładowało......
mnie denerwuje - jak poprzednicy mowili jeden ruch i wtyczka gdzies poleciala
wtyczka od cb nie jest jeszcze zła ale mam kilka gadżetów na zapaliniczke i wtedy dopiero nerw mi rusza
takie pytanie od razu mam małe - kotoś podłańczał cb pod te kable które oświetlały te "bajeranckie pudełka na kasety " jest bodajże czarny i brazowy? i co zrobić żeby przy wyłańczaniu swiateł cb nie gasło (bo raczej tak sie dzieje)?
Ja mam plus pociagniety z zapalniczki a minus mam przykrecony do budy, z tylu panelu z pokretlami od ogrzewnia jest taka srubka wkrecona w metalowy stelaz deski rozdzielczej.
Gavel napisał/a:
a założyłem inne gniazdo
Z jakiego samochodu?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-23, 19:29
No bo to jest gniazdo zapalniczki pany - i do tego się świetnie nadaje. Ja miałem w Vento taki myk zrobiony - pociągnięte od samej puszki z bezpiecznikami dodatkowe 2 gniazda - robota żadna, koszty małe (najdroższy kabel, bo wybrałem mega gruby coby przebić nie było. Także do roboty Pany i Wasz problem się rozwiąże - i będziecie mieć dodatkowe gniazda. Bo mnie jedno nie wystarczało - nawigacja+CB, a jeszcze nie daj Boże komórka ise rozładuje i 3 gniazda potrzebne jak nic.
Dobrze, że teraz standardowo w nowszych furakach jest po parę gniazd zapalniczek coby wszystko można było ładować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum