Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-01-24, 12:35
panowie a nie lepiej zrobic sobie bi xenon na oryginalnej lampie ( fakt w polsce jest takich lamp tylko 4 komplety czyli, 4 osoby maja takie lampy w autach) może i troche kosztują takie lampki ale wiem co mówie bo sam je miałem i naprawdę warto było
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-01-24, 12:49
piechu43, na przeglądy musisz zmieniac lampy na zwykłe policji muszisz się wystrzegac ale tak to bywa jak ma sie cos zaje..stego i nie legalnego w aucie a zarazem nie powtarzalnego jak lampy na bi xenonie
WAFEL Zawsze jak zadasz takie pytanie jakie lampy to jedni Ci powiedzą że są ładne drudzy będą Ci odradzali a jeszcze inni będą Ci doradzali inne. Moim zdaniem jeśli Ci się podobają to bierz lampy mają się Tobie podobać a nie innym(no może trochę innym też) bo przecież Ty będziesz na tym lampach jeździł a nie my.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-02-09, 22:04
panowie w zwiazku z ankieta o lampach chciałem pokazac trzecia wersje aniołków ktore mogłem ale mi sie nie podobały az zobaczyłem na żywo ,a teraz nigdzie nie moge znalezc fajne sa bo maja dymione szło
http://www.fk-automotive.de/websale7/
trzeba wybrac
1 angel eyes
2 vw
3 vento
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Ostatnio zmieniony przez czarnysauber 2010-02-09, 22:08, w całości zmieniany 2 razy
Hej,
Dawno mnie tu nie było, porzebuje rady, otóż kiepsko mi świecą przednie lampy, do tego zdarza się, że czasem prawa lampa skupia światło w jeden punkt, wynikiem czego widzenie w nocy jest kiepskie. Poradźcie co można zrobić z tymi światłami, czy są na rynku np lampy do Vento na żarówki H7? Przyznam, że h4 to bida z nędzą...
Wysłany: 2010-12-18, 18:33
danieluss123, no to założ temat w dziale giełda że kupisz takie lampy i dodaj to foto i po sprawie a ten temat to rzeczywiście jest nie odpowiedni do twojego pytania bo tu są umieszczane foty lamp które sa dostępne i które ktos chce kupic a nie wie które lampy wybrać i się nie kłóć bo ewentualnie usuną twój post a w najgorszym przypadku możesz dostać ostrzeżenie
Wysłany: 2010-12-18, 23:16
danieluss123, czy ty wogóle rozumiesz co piszesz na stronie głównej temat tuning jest to 4 temat od góry a temat giełda jest to 9 temat od góry i się nie sprzeczaj że piszesz w dobrym temacie
a w tym temacie to nikt nie szuka i nikt nie kupuje tylko ludzie wstawiają foty lamp i się pytają które lampy z tych co pokazali bardziej pasuja do ventki
hehe nie sprzeczam się tylko zostałem poinformowany ze w zmyl tem. napisałem to teraz szukam dokładnie gdzie umieścić swój temat a co do tematu giełdy to jest kup sprzedaj i chyba zamień wiec nom nie wiem czy mój temat tam wcisnąć jak ja chce zobaczyć czy wogóle takie światła istnieją albo jak są pomalowane to które malować.
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-12-19, 09:45
danieluss123 napisał/a:
hehe nie sprzeczam się tylko zostałem poinformowany ze w zmyl tem. napisałem to teraz szukam dokładnie gdzie umieścić swój temat a co do tematu giełdy to jest kup sprzedaj i chyba zamień wiec nom nie wiem czy mój temat tam wcisnąć jak ja chce zobaczyć czy wogóle takie światła istnieją albo jak są pomalowane to które malować.
Nie istnieją takie lampy, przynajmniej nigdzie nie wiedziałem takich. Te z fotki wyglądają jak oklejone folią.
Oczywiscie to zwykłe pomarańczowo/czerwone plus lakier.
danieluss123, co do Twojego linku to możesz to zrobić bez problemu zwykłym spray-em....i jest to wykonalne-wiem bo sam się w to bawiłem, ale niestety jeśli to zrobisz tak pieknie i tak mocno przyciemnisz, świecić to nie będzie-a przecież nie o to w tym chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2010-12-19, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum