Ostanio kupiłem na Allegro taki zestaw: http://allegro.pl/item879...at_komplet.html niestety okazało się że tarcze nie pasują. Mogłby mi ktoś polecić jakieś pasujące tarcze z Allegro (1.9TDi, 90KM, 94r). Z góry dziękuje.
Trudno zeby pasowaly. TDI ma przeciez tarcze wentylowane...
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Serio? To jakas kpina konstruktorow. Szkoda, ze nie dali zaciskow pod tarcze 236mm niewentylowane.
Cytat:
ja tez mam z tylu i z przodu zwykle
Masz tarcze z przodu i z tylu?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Panowie to zależy co mieli pod ręką to wkładali. podam przykład 2 golfy 3 na szrocie ten sam rocznik 96 silnik 1.8 90km i tak pierwszy pełne tarcze i bebny drugi zas wentylowane tarcze i bebny i abs. tak ze tu nie ma reguły do hamulców. najlepiej rozebrac u siebie a potem kupowac
A ja z tylu mam bebny np.
A widzialem nawet golfy combi AFN z bebnami z tylu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum