Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-01-23, 15:50 Spoty w Kutnie
Witam, 1 spot odbył sie wczoraj, fotek niestety brak bo nie było chetnych bez rękawiczek żeby zrobić zdjęcia przy najblizszej okazji pojawią sie kolejne spoty i wtedy napewno zdjecia
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-01-26, 20:03
grubby_m mi to jest obojetne , siedze i tak na bezrobociu teraz wiec mam duzo zbednego czasu :/
levis521 wiem ze najlepszym wyjsciem by było zrobienie spotu gdzies w łodzi co by było w miare blisko dla wiekszosci, na chwile obecna ja i kilku posiadaczy vento jestesmy z okolic kutna i tu robimy sobie spoty, mysle ze jak bedzie blizej wiosny to padnie haslo spotu w łodzi, jesli znajde do tego czasu prace napewno bede na 101%
Wysłany: 2010-01-27, 20:31
narazie to jeszcze terminu konkret nie ma jack3107 tobie niedziela pasuje?? mi tak ,grubby_m tez jest za, ps. sam latasz na placu ja popatrze jak dostaniesz mandat bo zaraz sie psiarnia pojawi i ci wlepia chyba 200 za niebezpieczne użytkowanie autka
Wysłany: 2010-01-28, 13:52
delikatnie mozna sam próbowałem ale ogolnie nie warto bo przewaznie spadają jak grom z jasnego nieba i sie czepiaja
ps. w poniedziałek na trasie spotkałem radiowóz no wiec wiadomo przepisowa jazda bo siedział mi na dupie, pojawił sie teren zabudowany wiec zwolniłem do 50 a 100 metrów dalej widze jak inny policjant do mnie mierzy z suszarki, zaczałem sie smiac bo miałem nawet ponizej 50 a tu lizak widze przed maska, no to zjechałem patrze a tam czarnula kręcone loki zmierzyłem od góry do dołu oblukała papiery i strasznie sie soczewka i ksenonowi przygladała ale nic nie powiedziała, na wydech tez słowem sie nie odezwała, po fakcie stwierdziłem ze czasem radiowóz na dupie to nic złego ja przeważnie w tamtym miejscu mam juz z 90 na blacie
Silnik: 2E
Wysłany: 2010-02-16, 16:40
witam panowie
fajnie sie dowiedziec ze w kutnie sa ventomaniacy
a poniewaz jestesmy z kutna chcialbym was zaprosic do odwiedzenia strony http://www.vwteamkutno.pun.pl/ ktora zbiera wszystkich vwmaniakow z naszej okolicy
moze wyjdzie tak ze zorganizujemy wspolnie spota
pozdro
_________________ Sponsorzy:
"Moto Centrum" Kutno, ul. Teatralna 1 - czesci do wszystkich aut, akcesoria
"Klimatyzacje - Wulkanizacja" Kutno, ul. Cmentarna 11 - serwis, naprawa
"www.hotrodkutno.pl" - budowa replik, projektowanie, renowacja
Ostatnio zmieniony przez koniu03 2010-02-16, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-12-11, 15:57
temat zakurzony masakrycznie jutro jest spot grupy vag o ile pogoda na to pozwoli jak jacyś ventomaniacy z kutna chetni to pisac podam gdzie i o ktorej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum