Vento-Łukasz nie mam zadnych dystansow z tylu. zastanawiam sie nad naciagiem oponki ale mniejszy profil to nie jestem pewien. nie chcialbym zniszczyc kolek na naszych drogach. chcialbym go obnizyc ale boje sie ze nie bede mogl zjechac do garazu. a jak go obnize to tez oponki moga mi juz caly czas przycierac o ranty nadkoli przy komplecie ludzi. tak wiec bede musial znalesc takie rozwiazanie aby to wszystko funkcjonowalo tak jak sie nalezy
koledzy takie pytanko. jakie lampy z tylu pasowalyby do mojego ventyla? narazie sie nie przymierzam do zakupu bo musze na gwałt zmienic radio bo jest w tej chwili lipa straszna. jak zmienie radio to to stare odrazu do ciezarowki przeloze
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-12-08, 22:04
Zależy co dalej myślisz modzić, jak będziesz zmieniał na przodzie lampy to albo ciemne albo crystal. Ja bym proponował ciemne, oryginalne hella na allegro po 260 zł można znaleźć, nowe zamienniki ponad 300 zł.
wlasnie przod tez wchodzi z w gre. tak wiec wlasnie nie wiem czy ciemne czy w crystale ruszac. do tego tez halogeny i kierunki przod oraz kierunki na blotnikach. napiszcie koledzy swoje zdanie a ja sobie rozmysle na swoimi myslalmi
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-12-09, 08:48
mi się bardziej podobaja crystal, zastanawiałem się nad przyciemnieniem lamp przednich i kierunków ale kupiłem kierunki crystale i wydaje mi się że dobrze zrobiłem. A z tyłu mam ori hella ciemne
troche czasu u mnie sie nic nie dzialo. ale ostatnio zauwazylem ze kazdy cos zapodaje na gwiazdke ventylowi. tak wiec ja zapodalem radyjko dla ventylka troszke przed gwiazdka ale na mikolaja juz dostal. wczesniejsze radio to byla porazka jakis Blaupunkt łeeee! Zmienilem rowniez kolka i kolejna porazka. nie moge patrzec na te alufelgi 14" na zime. fuj i fuj dodam jeszcze ze na takich kolkach go kupilem. tylko sie nie smiac . pare fotek wrzucam do ocenki. oswietlenie w srodku duzymi krokami dobiega konca ale jeszcze troche przede mna hehe.
Ostatnio zmieniony przez Lwomati 2009-12-24, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
juz wolalbym stalowki z kolpakami. te felgi to sa oryginaly Seata. do furki nic nie mam jak najbardziej na plus. juz nie moge sie doczekac jak zaloze spowrotem moje Borbety .
Paweł J., dzieki za dobre zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum