MOC: 174 ps, a ile zostało jak to bywa w tych motorkach z czasem się zweryfikuję chociaż choćby nawet było tyle co miałem wczesniej w 16v to starczy bo do ścigania się go nie kupiłem
Koła na lato
Borbet 15'
Dunlop sport 195/45 i 205/50
Zima:
Coś tam jest na fabrycznych BBS-ach
WYPOSAŻENIE:
Wspomaganie kierownicy
ABS + EDS
2 x AIRBAG
Klimatyzacja
Centralny zamek
el szyby x 4
el lusterka
Podgrzewane siedzenia
Zawieszenie KYB AGX z regulacja siły tłumienia
Kierownica skórzana z regulacją wysokości
Tylna kanapa z podłokietnikiem i zagłówkami
Car Audio
Jednostka sterująca, yyy narazie nie ma czym sterować, to co poniżej jest ale jeszcze nie podłączone, czeka na reszte gratów :food:
Wzmacniacz Magnat Edition Two 500w (150 rms na SUB-a)
Skrzynia Alpine SBE - 1243BP
Plany co do autka:
Oczywiście gleba i wizualnie kosmetyka itp
W pierwszej kolejności musze jeszcze wymienić termostat , przewody zapłonowe i ogarnąć elektrykę i dokończyć audio żeby cokolwiek jakoś zaczeło fajnie grać choć narazie wystarcza dzwięk silnika, ciekawe kiedy się znudzi sasasa
Niestety nie było jeszcze okazji żeby coś pocykać itp więc narazie tylko 3 takie fotki poglądowe wrzucam :
Pierwsza fotka: powrót z bieguna, podczas zakupu było - 19 celsjusza ,po Venciaka jechaliśmy z kumplem jego lansofordodiesloesiowozem jakies 3 godziny praktycznie bez ogrzewania i nie pamietam zebym sie kiedyś wczesniej tak trząsł z zimna jak wtedy haha , a na drugiej fotce wóz już u moich bratków na warsztacie czyli praktycznie jak u siebie w domu :pub:
10.01.10 Dziś pomimo trudnych warunków pogodowych udało mi się cyknąć trochę fotek VeRki
22.01.10
Fotka już zamontowanego szerokiego hokejka i ZKW, niestety słaba jakość no ale jakiś tam pogląd już może jest , pozatym w sumie nic się nie dzieje, czekam na wiosne a tu coraz większe mrozy nadchodzą, ale przynajmniej sobie spokojnie zbieram większe lub mniejsza duperelki
4.02.10
W końcu auto załapało się na porządniejszą sesje
Były pytania jak jeździ Vr w automacie, hmm, można zobaczyć tutaj :
Aktywny można powiedzieć już jestem od pewnego czasu, w wakacje byłem nawet na waszym zlocie Wiśniówka 2009 pomimo braku własnej Ventki jeszcze wtedy , kumpel miał 2 to jedną mi pożyczył hehe
tutaj fotka czym przyjechałem wtedy
ps. niedługo jak dobrze pójdzie do auta zawita skorzana tapicera , i zależy mi żeby sprzedać aktualne fotele , link poniżej w podpisie
bardzo ładnie witamy kolejnego vra i jego właściciela na forum
robi się ciekawie
to ten co był na otomoto kawałek czasu Gleba to podstawa dla ogólego wyglądu
Pisz dużo a ja będę tu częstym obserwatorem
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-02-10, 13:23
tak panowie kolega zakupił tą Vr-ke która stała na otomoto i jak widać zadowolony z zakupu golf był cudo więc napewno i vento będzie malina powodzenia ps. kolor super czerwone są szybsze
Ostatnio zmieniony przez aro1120 2010-02-10, 13:23, w całości zmieniany 1 raz
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum