problem tyczy sie silnika lanosa 99r 1.5 16v na wtrysku
problem jest taki samochód zapalony ruszył z miejsca i zgasł po czym nie idzie go zapalic rozrósznik kreci a auto nie odpala
pierwsze co to sprawdze czy jest iskra
drugie czy pompa paliwa jest sprawna i ty moje pytanie co jeszcze mogło by byc przyczyna
a wiec idac po kolej
swiece sprawne
pompa paliwa sprawna palic na benz nie chcial po przełaczeniu na gaz prawie zagadał
poszedł na zacig, zapalił ale zgasł bo nie było gazu zatankowano gaz na zaciag zapalił na gazie ale miał problem bo raz palił na 2 gary poten 3 a poten na benz sie dlawił moje podejzenie było w module zapłonowym lecz poszedł do speca co ma kompa do lanosa jak wyjdzie napisze co ten magik wyczarował.
Ostatnio zmieniony przez FWD350 2010-02-18, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
a wiec nic niewybadał wszystko jest jak byc powinno poszła jeszcze raz linka zapałił i siadłem dostał na 1 2 i 3 do odciencia na benzynie i chodzi normalnie i zapala z rozrusznika chodzi na gazie i benzynie i sie naprawił sam
a wiec odciinka go uratowała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum