Wysłany: 2010-02-21, 20:48 Sprzedam Felgi Borbet E
Sprzedam Fele Borbet E 4x9j 16'' et 30 stan jak na zdjeciach z oponkami wanli w dobrym stanie 215/40/16 rozstaw 5x100
cena 1300 pln wysyłka do negocjacji
Ps. felgi kolegi jestem tylko posrednikiem
przywiezione z niemiec jezdziły jakies 3 miesiace w kraju
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-02-22, 18:33
EDI_DTR napisał/a:
stan jak na zdjeciach
Napisz chociaż czy są proste.....jeśli nie są proste to czy da się je wyważyć.
EDI_DTR napisał/a:
Dodam że, jest możliwa zamiana na 15 lub 16 z jakims parapetem
EDI_DTR napisał/a:
najpierw musza pojsc "moje" borbety wtedy mozemy gadac
to w końcu jest ta zamiana możliwa czy nie jak dla mnie zamiana tzn towar za towat + ewentualne dopłaty...a tu czegoś nie kumam. Sorki że się tak wwalam w aukcję ale jako osoba odpowiedzialna za forum nie chcę aby były tu jakieś niejasności....a niestety jak na moje oko są....więc EDI prosze Cie o sprecyzowanie ogoszenia. Nie będę nic usuwał itp....ale chce aby zainteresowani mieli jasnosć...
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2010-02-22, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
własnie nie daje 100 % czy sa proste, sa sciagniete z auta i leza w garazu dla bardziej zainteresowanego mozna sprawdzic na maszynie...jest mozliwa zamiana ale z tego co ja skumałem to Z@char, chce mi sprzedac swoje borbety...a ja(raczej kolega byłby zainteresowany borbetami T ale jesli sprzeda swoje
krzeszak, jakie czary?? chcesz kupic nie ma problem daje znac ziomkowi jedzie sprawdza je i wszystko jasne przyjezdzasz lub wysyła proste gdzie tu jest magia??
chcesz zamienic daj propozycje wysyłam ziomkowi godzi sie i ustalacie reszte gdzie ta magia?? bo nie kumam
żeby nie było że też się czepiam ale moim zdanie to motyw czy felgi sa proste czy nie do końca, powienien byc sprawdzony przed wystawieniem ich na sprzedaż
tak Mati_89, masz racje...ale jesli nie bedzie zainteresowania to po co ziomek ma jechac 35 km w jedna strone do wulkanizatora placic mu za sprawdzenie zeby pozniej i tak lezały w garazu??dla niego sa proste ale zeby nie było nie jasnosci to dla zainteresowanego jedzie i je sprawdza zeby miec spokoj.
Nie, i niestety najpierw musza pojsc felgi pozniej dopiero opony(sory za zamieszanie, poprostu koleszka nie chce zeby mu same opony lub same felgi lezały w garazu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum