Czy aluminiowa blacha (chyba osłona termiczna tłumika) przed tylną belką (zaraz za środkowym tłumikiem) musi być być czy można ją spokojnie wyrzucić W miejscach gdzie powinny być spinki osłona się tak utleniła że nie ma jak jej zaczepić. Próbowałem ją wyciągnąć ale blacha jest tak cienka że rwie się jak folia aluminowa Teraz została mi mniej więcej połowa tej osłony i nie wiem czy wywalić to i dać sobie spokój czy szukać gdzieś nowej
Wywaliłem tą osłoną i dalej coś mi puka Jak ruszam i szybciej puszcze sprzęgło to tak jakby z tyłu samochodu coś pukało o podłogę. Myślałem że to końcówka tłumika stuka o zderzak ale zdjąłem ją i to też nie to Macie jakieś pomysły
Byłem u tłumikarzy i wszystko stało się jasne Końcowy tłumik walił o belkę. Opuścił się z niewiadomych przyczyn Trochę spawania i po sprawie Tylko kurde niepotrzebnie się namęczyłem z tą osłoną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum