Panowie szukam weny, założyłem dzienne Helli dedykowane do Golfa3/Vento, żal było rozstawać sie z przeciwmgielnymi przednimi więc zaopatrzyłem się w takie Helli http://moto.allegro.pl/it...e_soczewka.html (aukcja przykładowa) i mam teraz uno problemo. Gdzie najlepiej je założyć? w kratki czy między szczebelki pod tablicą? Najlepsza byłaby opcja w kratki ale trza wykombinować jakieś mocowanie, znowu w szczeblach nie wyglądało by to ori. Czekam na wasze propozycje jak i fotki Ventek z dodatkowymi lampami, może uda sie skopiowac jakiś dobry pomysł;)
dzięki krzeszak, czytałem juz kiedyś te posty, fotki widziałem i akurat są to halogeny dalekosieżne, liczyłem że może ktoś ma jakieś fotki z wkomponowanymi soczewkami w zderzak.
po dłuższym namyśle halogeny idą w kratki i będzie wystawać tylko 1-2cm soczewki z kratki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum