mam za duzo planow. narazie jest to co mowiłem lub na lepszy motor i np golfa 3...wszystko okaze sie w praniu... najwazniejsze ze z tym pajacem sie wyjasniło i wychodze na prostą... trzeba jakiegos spota strzelic to poleci porzadna bajera
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
EDI co się skłania do takiej zamiany??Szczerze to mi też chodzi po głowie taki temat...
Ale na razie to tylko plany.A co dalej będziesz robił...co z klubem??
EDI_DTR napisał/a:
mam za duzo planow. narazie jest to co mowiłem lub na lepszy motor i np golfa 3...wszystko okaze sie w praniu... najwazniejsze ze z tym pajacem sie wyjasniło i wychodze na prostą... trzeba jakiegos spota strzelic to poleci porzadna bajera
ale o co chodzi? Emil ty chcesz ventke sprzedawać?
Grzegorz jakie Ty chcesz zmiany zrobić ?
ARCAJU spotkałem sie z EDIM i tak parę słów padło przez okna o zmianie Vento na Passka.
A u mnie też myślę o zmianie bo Ventyl już za mały jest.ale to tylko na razie ciche marzenie bo z $$$ to ja nie stoję dobrze.
A z drogiej strony to mi szkoda tego auta bo jest naprawdę zajebiste i wyposażone bardzo dobrze,no i bezawaryjne.
Arcaju ja tylko myślę ale nie nastąpi to szybko bo żyje od 1 do 1 i nie mam z czego nawet odłożyć.Może to nastąpi dopiero za rok albo w ogolę.Chciałbym zmienić na większy ale narazie to tylko bym chciał a do zmiany to daleko.Na razie jestem i pozostanę jeszcze.
"PRYMUS NIE PĘKAJ,AUTO PIERWSZA KLASA,MUZYCZKA GRA A RESZTĘ JAKOŚ BĘDZIE"(młode wilki)
OK bez stresu,ja już stary jestem,drugie dziecko by się chciało no i auto zmienić by się zdało hehe...ekipa młoda bezdzietna to może sobie pozwolić,no a ja ... rozumiesz chyba...
ja tez jeszcze nic pewnego nazarazie gosc jest zainteresowany podesłałem link vento i bandziora, narazie czekam jesli mu sie spodoba to bedzie passat 99 r na fuul wypasie 150 km
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Ale jaki pasat kombi czy sedan beznin czy klekot...??mi to chodzi po głowie od jakiś 3 lat ...(tylko bez komentarzy głupich) Omega C 2,2 16 v 144 KM lub 2,6 180 KM,ale to jest fałka i utrzymanie jest trochę drogie,ale też nie chciał bym zostawić marki VW bo przywiązany jestem emocjonalnie.No ale czas pokarze...może jakieś lotto...
w dieselku, w sedanie i na ful wypasie bardzo rzadko się zdarza, ale czekamy na Emila. Emil powiedz czemu taka zmiana? Dlaczego sprzedajesz vento i bandziorka? Za małe zabawki już dla Ciebie?
A tak na poważnie oni ogólne mówiąc na forum nie wchodzą
Piszpan ostatnio był 2010-02-17 Jumper i Damiano wchodzą ale na 2-3 minuty i ich już nie ma a na GDŚ nawet nie zaglądają i mieszkają trochę daleko to nie wiem czy będzie im się chciało przyjechać. Ale napisać do nich napisze
tak gadałem z tym kolesiem i ma parę gratów do vento tylko on miał 1,6 potężny motor
i też lampy przednia i tylne lekko dymionie.lampy przód za 70 zł kpl a tył nie wiem.
to chyba dobra cena??
zastanawiam się cały czas czy robić soczewkę czy kupić usa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum