nie dzisiaj byłem na myjni ręcznej bo tak to latam na automat,i taki koleś co tam pracuje chciał moje ale ja jeszcze nie wiem czy chce sprzedać,i poprosił mnie żebym się dowiedział jak by ktoś miał na handel.a on ma ok 10 tysi i coś w benzynie najlepiej z lpg.
miał nie dawno jedną ale po pijaku wjechał do rzeki która wylała na pola i się utopiła,ale wyciągnął ja ale zgniła szybko i poszła na żyletki
nie wiem nie znam sie na dieslach,nie respektuje ropy poza swoją ciężarówką
w ogolę ciężko znaleźć vento z mocnym motorem...
znajdzi 2,0 z jakim lepszym wyposażeniem lub VR6 przynajmniej z klimą...
mie ma,same 1,8 b lub 1,9 d
Silnik: 1.9 AHU
Wysłany: 2010-03-08, 21:40
siema ja chce sprzedać swoje vento. dopiero szykuję ogloszenie więc nie mam zdjęć.
1.9 tdi AHU w automacie 97r 250000km zarejstrowane i ubezpieczone.
abs
elekt. szyb i lusterek(podgrzewane)
2 airbag
klima manualna
centralny na pilota
welury
zestaw głosnomówiący
alufelgi 14"
orginalne radio vw
halogeny
więcej po nr 507-724-934
cena 9000zł do negocjacji.
daje 6500 i niech bierze moje nawet dziś ...
zostanie mu jeszcze na włożenie LPG
do zrobienia są tylko reperaturki, bo tam małe bąbelki się pojawiły na nadkolach przednich i na klapie, reszta doinwestowana, zobacz mój temat co w nim robiłem ...
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2010-03-09, 10:49, w całości zmieniany 2 razy
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum