Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-03-17, 21:50 Zagadka z wycieraczkami ???xD
Mam problem a raczej zagadke bo mam jeden bieg pracy wyceiraczek (dzyndzel w dol) a przynajmniej jeden zabek raz mi sie uda ze wycieraczki pracuja szybciej raz wolniej ale nie wiem na jakiej to zasadzie dziala .... narazie jeszcze gesty deszcz nie padal ale jak zacznie jestem w czarnej .... ?
Cos chyba krecicie. Ja mam w gore wolno, jeszcze raz w gore szybko. A w dol mam czasowe.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
w dol jest czasowe, dajesz raz na dół wracasz do góry, czekasz tyle, jaki ma być odstęp między przetarciami szyby i dajesz znów w dół ... i masz odstępy no. co 2sek, co 5, co 20 ... w zależności ile poczekasz ...
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Poprawiam sie. Od poniedzialku w dol, w gore, lub 2x w gore nie mam nic. Zero reakcji
No ale to taki maly defekt
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Czasowe da sie ustawic tak ze dzialaja ciut wolniej od tych wolne na 1 biegu w gore.
Jak sie lekko popchnie do gory i pusci to wycieraczka tylko raz przemaze szybe i tyle. Jesli popchnie sie mocniej to manetka powinna zostac w 1 pozycji.
Naprawilem swoje wycieraczki. Okazalo sie, ze silnik byl sprawny tylko poluzowala sie nakretka i spadla z gwintu tego trzpienia, ktory laczy silnik z ramionami mechanizmu wycieraczek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum