Wysłany: 2010-03-14, 17:32 Rarytas golf 3 klapa tył US
Jak w temacie, do sprzedania mam klape tylną do golfa 3 wersia USA stan dobry
klapa kompletna czyli lotka,silniczek wycieraczki, znaczek, blenda, mechanizm centralnego ogólnie wszystko przócz wycieraczki.
Cena jaka mnie interesuje to 1000zł odbiór osobisty
mozliwa zamiana na klatke bezpieczenstwa do golfa 3/vento
Nr tel.
796785883
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-03-28, 17:10
no no zdziwiłem jak na zlocie vwzone u mnie walnąłem chłopaką że jest klapa za tysiaka to śmiechem jebneli i dalej nie bede cytował co powiedzieli. cena za takie coś to max 2 krotna wartość ori klapy czyli zależnie od stanu od 600 do 700 tj max
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
nie komentujemy w tym dziale niczego, czyli jeśli cena nam nie odpowiada, pozostawiamy to bez komentarza, ani komentujemy wyglądu itp itd. Bezsensownie zaśmiecamy w ten sposób tematu w tym dziale pisząc posty nie wnoszące nic do tematu.
Na temat ceny, wyglądu itp możemy bez problemu wypowiadać się w pozostałych działach.
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-03-29, 13:47
nie no bez jaj, inni komentuja tu czy w innych ofertach i jest ok Ja coś napisze i już halo. Poprostu prawda w oczy kole. Zresztą po to się coś pisze bo przyjdzie jeden z drugim i Ci felgi stalowe za tysiąc sprzedadzą bo powiedzą że są z mexico city i to jest rarytas. już byli tacy co blendy chcielo po 200-250 sprzedać i byli zainteresowani, ale koledzy oswiecili ich że to jest warte max 150 i to juz grubo. Dlatego Ja oświeciłem innych że ten kawałek blachy nie jest warty tysiaka. dziekuje tyle w temacie
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Cena maleje bo jest tego coraz wiecej na rynku ale jesli ktos chce miec "rarytas" to jest w stanie zapłacic duzo zeby sie wyrózniac... cena tez zalezy od stanu danej rzeczy... cena tysiac złotych jest do negocjacji oczywiscie jak ktos da tysiac to chyba kazdy by sie cieszył. jakbym wystawił np za 600 to zaraz by chcieli za 400 kupic . wiec jak nie jestes zainteresowany to nic nie komentuj, ktos jak chce kupic takie cos to raczej sie orientuje w cenach i ma swój rozum.
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum