Moim zdaniem powinien uważać, żeby w kolejne nudne niedzielne popołudnie kogoś nie za@#$%ć . Adminowi gratuluję: zacięcia śledczego, wyważonego tonu mimo pokazu chamstwa i wyrozumiałości właściwej wielkim...
No tu to chyba troche przeginasz, założenie jakiegoś głupiego forum a za@#$%ć kogoś to chyba dwie różne sprawy, a chamstwem równie dobrze moge nazwać twoje zachowanie i to co teraz napisałeś kolego
Silnik: ABA Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 505 Skąd: Nowogard
Wysłany: 2006-04-04, 22:53
Każdy z nas jest pruszony tym nie tylko Spyro więc mysle ze na upomnienie od każdego zasługujesz :cry: Powinieneś się pogodzić z tym, a nie oceniać tu wypowiedzi "Stopa-y" myślę ze w niedługim czasie wszystko wruci do normy 8)
Stopa przegioł ze swoją wypowiedzią dlatego to skomentowałem, człowiek ma chyba problemy natury emocjonalno egzystencjonalnej skoro założenie strony w internecie porównóje do zaje@#$@ kogoś
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-04-05, 02:00
Bartek, zaprzestań ocenianie innych, nabroiłeś i jak narazie chyba lepiej się nie rzucać na forum. Za radą Gavela blokuję już ten temat i trzeba go zakończyć bo mi zaraz puszczą nerwy na kolege Bartka...:-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum