Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-04-04, 00:21
jestem za ale ten tydzien jeszcze bede mial ciezko Duzo roboty jest przy furkach, pyjter to wie bo razem bedziemy po swietach walczyc z zawieszeniem i innymi *^%#$*&$ Ale na nastepny tydzien to juz na bank by trzeba sie ugadac najlepiej tam gdzie ostatni spot byl - w Katowicach na cmentarzu komunalnym
Ja tam zawsze moge wpasc na spocika! prace mam od 8 - 16,17. Jak tylko slonko swieci to robie przy furaku ale to nie wadzi zeby wpasc na spota! wiec ja sie pisze!
A co byscie powiedzieli na Tychy Tesco
Wiem ze jestem jedyny co ma najdalej do Katowic chyba ze pablo pojedzie z brzeszcz to ma wsumie tak jak ja, ale patrzylem na mapie to Tychy sa tak polowa drogi od kazdego. bo ja mam 20km do Tych a wy po 23hm z Rudy (przez Mikolow).
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-04-11, 13:32
hehe no mnie w takim razie bedzie pasowac nie w ten weekend tylko w następny bo tak to ja teraz mam praktyki w szkole i normalnie swoja prace do 19...tylko weekendy pasuja mi. A teraz ten weekend to jest majowka, no i wyjezdzam na wies na te kilka dni - a Ventka spędzi romantyczne chwile u blacharza.
Wysłany: 2010-04-11, 17:18
w kazdym razie nie moge teraz.. ale chopy to ustawiejcie sie przeciez przeze mnie ino nie ma co odwolywac jak tylko bedzeciemieli wiecejludzi to walcie na spota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum