als au pair betreut man ein kind der familie bei der man wohnt aber man hat auch die moglichkeit ein anders land eine andere kultur kennen zu lernen und nebenbei die sprachkenntnisse zu verbessern . es gibt au pair agenturen , die weibliche und mannliche au pairs ab 18 jahren(teilweisse ab 17 jahren ) in verschiedene europaische lander , aber auch in die usa vermitteln. die Aufenthalte dauren zwischen 6 und 12 monaten, wobei man in den sommermontanen auch au pair stellen fur ca. 8 wohnen (sommer au pair) vermittelt . Unterkunft und verpflegung sind frei, man bekommt ein bisschen taschengeld und einen Sprachkurs bezahlt.
w charakterze au pair do opieki nad dzieckiem w rodzinie, ale żyjemy ma też możliwość innego kraju, są świadomi kultury uczenia się i poprawy sposobu umiejętności językowych. istnieje agencje au pair, kobiet i mężczyzn, au pair od 18 lat (kilka lat od 17 biały) w różnych krajach europejskich, ale także przekazać do USA. pobyt miesięcy Dauren 6 do 12, z jednym lato w górskich i au pair pobyt na około 8 (au pair lato) nauczał. Zakwaterowanie i wyżywienie są bezpłatne, masz trochę pieniędzy do kieszeni i oczywiście wypłacane.
Google tłumacz ja chciałbym żeby ktoś kto zna język mi to przetłumaczył i żeby to miało sens. Bo próbowałem przez różnie translatory i bez sensownie tłumaczy a niemieckiego nie umiem dobrze tylko angielski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum