jestem nowym posiadaczem Venta i mam takie pyatnie.
otoz po przekreceniu kluczyka (zaplonu) slychac jakies takie chrobotanie przy liczniku. taki jest dzwiek jakby jakis maly wentylatorek sie gdzies krecil.
no a nawiew mam wylaczony.
co to moze byc??
otoz po przekreceniu kluczyka (zaplonu) slychac jakies takie chrobotanie przy liczniku. taki jest dzwiek jakby jakis maly wentylatorek sie gdzies krecil.
maszk kolego Thermotronic'a i ten dźwięk to faktycznie dźwięk wentylatorek umieszczonego z prawej strony miedzy licznikiem a radiem za malutka krateczka... brzęczy bo jest brudny wystarczy go przeczyścić i będziesz sie znow cieszył błoga cisza
tu link do porady:
http://www.vwvento.org/porady/thermo/
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
A moze to dżwięk pompy paliwa która zaciąga paliwo
Paweł J., pompę na pewno tez słychać (takie cykniecie) ale to bardziej za plecami a przy liczniku to nic więcej tylko ten wentylatorek ... no chyba ze kolega nie ma tego ustrojstwa co się zwie Thermotronic
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
dzieki Kolego masz racje mam Thermotronic'a i faktycznie tam jest wlasnie strasznie zabrudzone bo yu kiedys rozbieralem i widzialem ze tam jest troche brudne no ale jakos nie mialem czasu na czyszczenie bo stwierdzilem ze to jest zbedne.
i jeszcze raz dzieki
te porady z linku tez sie przydaly
hmm no tak to raczej chyba trzeba tak zrobic jak jest w linku.
chociaz radia nie wyciagalem aby je troche w bok przesunelem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum