odziedziczyłem takie coś po poprzednim kierowcy w moim służbowym MB410 i muszę powiedzieć że na początku chciałem wywalić, ale zostawiłem bo mnie tak dupa nie bolała i plecy. jeśli chodzi o mnie to jest ta mata ok
złe ustawienie fotela! Ustaw sobie fotel wygodnie i nie będziesz miał tego problemu. A co do drewnianych kuleczek to dla mnie jest zbędne. Venciak ma wygodne fotele i jak jadę to się komfortowo czuje w nich. Robię 400 km ciągiem i nic mnie nie boli.
A mnie dupa boli powyzej 250km
Ale to dlatego ze mam chuda
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-15, 23:09
naprawde oryginalne foteliki w Vento są OK. Ja tam dobrze je wspomina, 10 lat jeżdżenia, zrobione multum trasek i dobrze je wspominam. Pamiętajmy, że to konstrukcja sprzed nastu lat więc nie ma co porównywać do nowych furaków.
Silnik: Diesel
Wysłany: 2010-05-15, 23:35
no wlasnie ja tez mam "maly tyleczek" i sie obawiam ze to przez to. nie rozumiem tez sformulowania "ustaw fotel-e". no przeciez mam ustawione. zeby sie nie zmeczyc w takiej pozycji musialbym np co godzine-dwie totalnie w tyl odchylac taki fotel tak zebym lezal...a takie cos to moze pilot robic a nie kierowca
poza tym smiem watpic, ze ktos z was jadac Ventylem 130-140 km / h jest "wygodnie" oparty i sie nie stresuje
za sam wiek auta przy takiej predkosci nalezy miec czujnosc
poza tym smiem watpic, ze ktos z was jadac Ventylem 130-140 km / h jest "wygodnie" oparty i sie nie stresuje
130-140 to jest normalna prędkość jaką najczęściej jeżdżę i jeżeli się dba o auto to i nie ma się obaw nawet przy większych prędkościach. takie jest moje zdanie
I noga od trzymania gazu tez mnie w pewnym momencie zaczyna bolec. Ale od czego jest tempomat
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum