Koledzy przymierzam się do założenia obrysów do o koła auta w kolorze pomarańcz ale nie wiem z czego najlepiej dobrać??kupić takie gotowe 3 ledowe klejone na taśmę 3M czy porobić dziury i boczne kierunki powstawiać??
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-05-17, 14:13
Są na allegro obrysy oryginalne....A jak nie to bym wolał zaaplikować oryginalne kierunki boczne te prostokątne starego typu...Przymocowane na dole zderzaka....
Dzieki ale nie to za drogi biznes,a ja nie mam zdesiów us tylko eu i tu mam problem bo nie wiem co mam wybrać,klejonki czy zwykłe kierunki boczne i dziury robić...
A co proponujecie jaki kolor do mojego nadwozia biały z zarówka pomarańcz czy cały pomarańcz z zarówka białą??
PIECHU czyżbyś nie ufał mi??
Aż taki zdesperowany to nie jestem i chyba nie mam takiego złego gustu co widać w temacie...
Ja nawet takich w ciężarówce nie mam,to są do przyczepy-naczepy...
ale mnie rozbawiłeś...
do wyboru mam takie coś...
tylko te z chromowaną obwódką to do polakierowania na srebrny...bo chrom nie pasuje do reszty
Koledzy postanowiłem za zamontuje kierunki od BMW E 46 przed liftem,tylko teraz doradzicie mi czy białe czy pomarańczowe??na allegro jest pełno takich to sobie luknijcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum